Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gépem 600p vagy 720p legalac...

A gépem 600p vagy 720p legalacsonyabb grafikán elvinné a játékokat 20 fps-el kevés droppal?

Figyelt kérdés

Intel Celeron G5925 3.4GHz

7 GB RAM

Radeon R7 450 4gb videokártya

Spacer SPS-ATX-500W-V12 tápegység

2021. dec. 5. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:

23 FPS kellene, az úgy még oké lenne..

Milyen játékról van szó?

2021. dec. 5. 17:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy tudom 21-22 sem lagg már. De láttam már 20-nál kevesebb fps-t is amin nem vettem észre, hogy akadna. Ilyenekrol RE8, Cyberpunk, Valorant, Phastmophobia, Euro Truck Simulator 2, Bordetlands játékok, WD Legion, far cry 6,cod vanguard, marvel gotg, Tormented Souls
2021. dec. 5. 18:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Pár régebbi gta 5,pubg, fortnite, killing floor 2,RE5,metro exodus és Last light
2021. dec. 5. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:

30 fps alatt teljes halál van.

Multiban pedig kötelező a fix 60 fps, különben kinyírnak.

A régebbi kompetitívekre jó a gép amúgy (gta v, pubg, fosnájt,,,, nem írtad, de pp rocket league,csgo is menni fog).

Megvetted már? Érdemes lenne változtatni pár helyen. Pl prociból megérné 10105F. Dupla teljesítmény, alig magasabb áron.

Videokártyából pedig kuka az ilyen új, és régebbit érdemesebb venni. Ugyenem újonnan vennéd!?

Tápegység szintén kuka. Sok helyen lehet spórolni, de nem itt!!

Segítünk a gépösszeállításban, ha kell.

(Ram meg gondolom elütés, és 8 GB a valóság. Ha nem, akkor rosszul van beállítva a gép.)

2021. dec. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!