Vidi karim csikozidott furmark test 720p alatt kb 2 mp el az inditas utan es meg kb 1 mb es elment a kep de hdmi-in keresztül ok a 1080p atment ??
Figyelt kérdés
Van egy gt730 1gb par hete win telepitesnel a faterom ki kapcsolta a tapot majd utna be kaocsoltam majd rogton a postnal csikozodott zold meg proros csikokk elszorva. Majd ki kaocsoltam vartam kb 5 percet ismet boot akkor jonak tűnt a win telepito is rendben vegig ment majd amikor a ujra indult es az ssd ről bootolt mar (win10) akkor a "üdvözöljük" szovegnel kekhalal. Megint ki kapcs vartam kb jo fel orat majd ujra fel raktam a wint ekkor minden ment mint ahogy kell majd par napra film nézés közben (letotott film vlc vel lejatszva 1080p film) par mp le fagyott majd csikok majd elment a kep ujra indult majd postnal is imset csik majd kikapcs par percre ra boot majd a postnal ok de win logonal mar csikok. Mivel lehet a gond maga a vidikari vagy az alaplapi pcie vagy csak a vidi kari vga d-sub portja ment tönkre hdmi-on ok dvi-on meg nem neztem meg majd azt is meg nezem ha az utobbi a hiba az aza vga d-sub ment el akkor egy dvi to vga d- sub at alakitoval menni fog plusz az aztalt kiterjesztve a hdmi- in ki tudom rakni tv re ?2021. ápr. 30. 18:47
2/7 Szirty válasza:
Az érthetőség szempontjából van jelentősége.
3/7 A kérdező kommentje:
a lények csikozodik vgan de hdmin nem vga problema vagy maga a kari vagy alaplapi
2021. ápr. 30. 19:49
4/7 anonim válasza:
Ember. Fogalmazd már meg érthetően, hogy mit szeretnél, mert így az életben nem fog senki segíteni. Nem olyan nehéz legalább nagyjából helyesen írni és fogalmazni, még nekem is megy, pedig ötödik osztály után puskázással és másolással küzdöttem el magam az érettségiig.
5/7 anonim válasza:
Ezt nekem sem volt erőm kibogozni, de ha egyik kimeneten jó a kép, akkor marad vagy a VGA kimenet hibája vagy a kábel hibája.
6/7 anonim válasza:
Ha hdmi-n nem, akor nincs gond. Furmarkot pedig ne használj inkább! Túl nagy terhelés a videokártyának. Újabbakbe be is van építve, hogy vegyék vissza az órajelet, ha furmarkot érzékelnek...
7/7 A kérdező kommentje:
Meg oldott csak ujara kelett pasztaznom 😁
2021. máj. 10. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!