Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért hiszik azt a gamerek,...

Miért hiszik azt a gamerek, hogy csak is a kripto bányászat miatt van magasan a vga-k ára?

Figyelt kérdés
Egyértelműen többfaktoros problémáról van szó, aminek nem a bányászat a fő oka objektíven nézve. Nyilván nagy szerepet játszik benne, mivel befektetési céllal veszik, ezért könnyebben kiadnak érte több pénzt is, mint az átlag gamer.

2021. dec. 3. 18:18
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Mondjuk mert konzolt csak játékra lehet használni, PC-t meg azért elég sok minden másra is?
2021. dec. 6. 23:45
 32/51 anonim ***** válasza:

Azért nem minden játék fut úgy PS-en, mint PC-n.

Egy-két játékot eleve nem fejlesztenek konzolra, mert macerás. Van, amit meg nem sikerül úgy megcsinálniuk.

A bill+egér PS5 játéknál nem járható út.

Emellett a modok is igencsak korlátozottak.

PC-re mindig van virágbolti verzió. Ha konzolt feltörsz, akkor szeva online.

Emellett sokkal több a lehetőség PC-n.

Nekem van PS5-öm és PC-m is 5950X és 6800XT társaságában.

Hol egyikkel játszom, hol másikkal.

Attól függően, hogy adott játék hol éri meg jobban, nem csak árban, futásban és extrákban is.

2021. dec. 7. 00:24
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

31: Ok, játékkonzol mellé lehet használni egy átlagos, nem drága PC-t vagy laptopot minden másra. Ezt írtam már.

32: Te nem vagy árérzékeny. Akiknek nehézséget okoz a videokártyák drágasága, ők árérzékenyek és jobban járnának egy konzollal.

Xbox esetén járható út a bill/egér. Amelyik játék nem támogatja, kiegészítővel megoldható.

Én is írtam, hogy nem mindenkinek felel meg a konzol, de a játékosok többségének bőven elég.

A warez említése mondjuk, hogy nem történt meg.

2021. dec. 7. 01:16
 34/51 anonim ***** válasza:
Jogos a felvetés #30 de ha magamból indulok ki akkor nem az a lényeg hogy 4K-ban játszak, van olyan hogy settlers 4-et előveszem ami nem igen megy konzolon, de ha mondjuk nekiállok rainbow six-nek ahhoz is legyen teljesítmény vagy épp egy GTA 5-höz anélkül hogy a melegedésből adódóan a kép szépségét korlátozná maga az eszköz. Mindenkinek van fifikája, én pl utálom az FPS vagy RTS játékokat konzolon tolni, oda kell a kis válaszidejű megjelenítes ha lehet nem csak 60FPS mellett.
2021. dec. 7. 06:48
 35/51 A kérdező kommentje:

"Mondjuk mert konzolt csak játékra lehet használni, PC-t meg azért elég sok minden másra is?"

De ha a pc-t nem csak játékra, hanem pl munkára használod, akkor te is pénzt keresel vele mint a bányászok, és ugye ez zavar titeket. Simán ki lehetne számolni, hogy mennyi munkád termeli ki a pc-det. ha erre az a válasz, hogy de csak a vga drága, akkor vegyél konzolt játszani, meg egy olcsó irodai pc-t munkára és sokkal jobban jössz ki.

Ha pedig a vga is munkára kell, akkor keresel annyit, hogy kevésbé legyél árérzékeny mert hamar megkeresed az árát(tapasztalat).

2021. dec. 7. 09:25
 36/51 anonim ***** válasza:

35: A játékosok többségéről volt szó, akiknek megfelelő lenne egy konzol is játékra.

Nem azokról van szó, akik dolgoznak a számítógéppel, nekik munkaeszköz, ami ebben az esetben nyilván behozza az árát és nem is a különböző egyedi igényű játékosokról, akiknek mindenképpen PC-re van szükségük.

2021. dec. 7. 12:38
 37/51 anonim ***** válasza:

#35 Erre annyit kérdeznék vissza, hogy mi van azzal aki nem akar konkrétan high-end kártyát venni de nem is extrém kompromisszummal akar játszani mondjuk 1080p-ben a legújabb AAA címekkel viszont ő neki ez nyújta a teljes agyi kikapcsolódást?

Oda azért egy RTX3060 vagy RX6600 azért igen csak kell, de mit csináljon az ember ha nem lehet normális áron hozzájutni?

Magamból kiindulva a 1060-am teljesítménye már néha nem elégíti ki az elvártat és nem is játszok 2017/18-nál újabb játékokkal, de amivel meg igen ahhoz meg kellene a kraft mert a 2560x1080 erősen nem pálya a 1060-nak mert van amiben 45FPS-t teljesít ami baromi zavaró a 75Hz-es monitoron...

Ha munkára használja valaki a gépet akkor tegyen úgy, de ez ami megy a fizikailag megfoghatatlan számsorokból álló fsztarisznya kriptókkal az undorító arra tekintettel, hogy baromira nem földi halandóknak megfelelő áron lehet VGA-hoz jutni ami a játékosoknak igenis nagy kárt okoz.

Nem mindenki olyan, hogy anyuci vagy apuci pénzeli/qrva menő állása van amivel havi 500-at visz haza minimum meg ilyen pótlék meg olyan juttatás pluszba...

2021. dec. 7. 14:32
 38/51 A kérdező kommentje:
Miért, a játékokban nem fizikailag megfoghatatlan szamsorok mennek? :D
2021. dec. 7. 14:51
 39/51 anonim ***** válasza:
75%

Ki ne lenne árérzékeny?

Azért nekem sem volt mindegy, hogy 1300€ volt a 6800XT. Jobban örültem volna, ha fele ennyiért veszem.

De ez van és jobb nem lesz a helyzet.

Mindenki olyan hobbira költ, amire akar. Ennyi pénzt rengeteg mindenre elkölt az ember, csak egyben sajnálja kiadni.

Ez a sírás, amit sokan produkálnak, kezd idegesítő lenni.

Nem csak számítógépes játékok léteznék a világon. Lehet mást csinálni, amihez van elég pénze.

2021. dec. 7. 18:55
 40/51 anonim ***** válasza:

#38 De élvezetet és kikapcsolódást nyújt...

Komolyan mondom szerintem ezt inkább ki se kellett volna írni mert a vitatkozáson kívül semmi nem történik itt.

Kapod a laikusoktól az ész érveket erre meg megy a visszaugatás.

2021. dec. 7. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!