Miért van ekkora árkülönbség a két ugyanolyan típusú (15 5502) Dell Inspiron laptop között? (megjegyzésben a hivatkozás)
erről a két laptopról van szó:
én különbségként csak a grafikus vezérlőt látom, de mondjuk azt nem tudom hogy okoz-e tényleg ekkora különbséget, ez jogos? vagy csak a drágábbat felárazták a black friday-en, és most azért árulják ennyiért? Érezzem úgy,hogy hülyének vagyok nézve? (vasárnap rendeltem meg a drágábbat 299.990-ért, most visszaárazták 360 ezerre, de ott van mellette 310-ért ugyanaz a gép, csak annyi a különbség, hogy egyik Intel Iris, a másik NVidie Geforce. Egyáltalán mi ez a grfikus vezérlő?
köszönöm előre is, légyszi fejtsd ki, ha hozzászólsz, ne csak annyit "böffents", hogy "át vagy b.szva", "nyugi, az a jobb". Szeretném érteni. (de nem szakmám, ezért kérdezem)
Igen. Ha le tudod tölteni mondjuk az "Office 2019"-t. A termékkulcsot megveheted pl. innen:
Ilyen alap dolgokhoz black friday előtt is tudtál venni már 200 000 körül laptopot, azokhoz képest ez a munka szempontjából 0 előnyt fog nyújtani.
Az arukereso.hu-n ez a két gép amúgy 278 000 és 299 000:
Szerintem nem lettél átverve, csak egszerűen egy drágább helyen vetted meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!