Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van ekkora árkülönbség...

Miért van ekkora árkülönbség a két ugyanolyan típusú (15 5502) Dell Inspiron laptop között? (megjegyzésben a hivatkozás)

Figyelt kérdés

erről a két laptopról van szó:

[link]

én különbségként csak a grafikus vezérlőt látom, de mondjuk azt nem tudom hogy okoz-e tényleg ekkora különbséget, ez jogos? vagy csak a drágábbat felárazták a black friday-en, és most azért árulják ennyiért? Érezzem úgy,hogy hülyének vagyok nézve? (vasárnap rendeltem meg a drágábbat 299.990-ért, most visszaárazták 360 ezerre, de ott van mellette 310-ért ugyanaz a gép, csak annyi a különbség, hogy egyik Intel Iris, a másik NVidie Geforce. Egyáltalán mi ez a grfikus vezérlő?

köszönöm előre is, légyszi fejtsd ki, ha hozzászólsz, ne csak annyit "böffents", hogy "át vagy b.szva", "nyugi, az a jobb". Szeretném érteni. (de nem szakmám, ezért kérdezem)

2021. dec. 1. 13:05
1 2
 11/14 HakapiszikMatyi ***** válasza:

Igen. Ha le tudod tölteni mondjuk az "Office 2019"-t. A termékkulcsot megveheted pl. innen:

[link]

2021. dec. 1. 15:31
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget!
2021. dec. 1. 15:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Ilyen alap dolgokhoz black friday előtt is tudtál venni már 200 000 körül laptopot, azokhoz képest ez a munka szempontjából 0 előnyt fog nyújtani.

Az arukereso.hu-n ez a két gép amúgy 278 000 és 299 000:

[link]

Szerintem nem lettél átverve, csak egszerűen egy drágább helyen vetted meg őket.

2021. dec. 1. 17:16
 14/14 A kérdező kommentje:
hát, én a "Dell"-t gondoltam, hogy mindenképp az kell, de ha ilyen árkülönbség van,azért körülnézek újra. Nincs fizetési kötelezettségem, ha nem veszem át, az se baj, csak most elvileg drágább ez a gép. (csak épp olyan dolog miatt drágább, ami nekem nem számít)
2021. dec. 1. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!