Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki tud segíteni vagy...

Valaki tud segíteni vagy valami ötlet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy Toshiba satellite L500-1PP típusú laptopom már igen idős és megadta magát. Az utolsó sikeres indítása 2020.12.10 én volt 6:51:26. A gépen a HDD led nem világít és nem ad kepet. Viszont miután át raktam egy működő gépbe azután a hdd nem tudott elindulni és javítani sem tud magán. A hibás gépbe bele raktam egy 100ig működő ssd-t és még így sem adott képet, kivettem belőle az ati gpu-t akkor sem működött (külön monitorra sem), aztán kicseréltem benne a CPU-t is ami szintén működik de ezután sem adott képet.

Tehát a kérdésem az lenne hogy valaki tud e nekem segíteni így még mit lehet tenni?

Specifikációi:

Intel Pentium t4400

Hdd 320gb

Ram 4gb

Gpu ati mobility Radeon hd 4570

Ha rosszul fogalmaztam akkor sajnalom

2021. nov. 28. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
A laptopból hogyan szedted ki a GPU-t? :O
2021. nov. 28. 13:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez olyan fajta amit még ki lehet venni úgy néz ki a gpu mint egy kis lap
2021. nov. 28. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:

"Viszont miután át raktam egy működő gépbe azután a hdd nem tudott elindulni és javítani sem tud magán."

Megnézted azt a HDD-t abban a másik gépben HD Sentinellel?

2021. nov. 28. 15:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem a Windows nem tudott elindulni róla.
2021. nov. 28. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:
ne rendszerindító lemezként kösd másik gépre, hanem másodlagosként és nézz rá HDS-el...
2021. nov. 28. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!