Egy i7 3770 hány évig lehet elég még, hogy élvezetesen lehessen böngészni a gépen, hogy ne akadozzon, és ne legyen idegölő használni?
"
3-4 évig még jó eséllyel jól lesz internetezni, office-ra. Bár már kb. most is az a kategória.
Meg a nagy francokat... Ha van mellette egy jó videókártyád, SSD, 32 giga ram akkor ezzel még simán játszható a mai játékok kb 90% ha nem 144 FPS vagy több a cél."
simán játszható alatt mit értesz?
azt, hogy elindul?
mert való igaz, hogy elindul rajta szinte az összes játék
az, hogy SIMÁN játszható, az azért már nem igaz.... olyan mikrolaggok lesznek alatta, hogy élvezhetetlenek a legújabb játékok az fix
#11 a legújabb játékokhoz megfelelő videokártya kell, tény, hogy ezekhez már nem elég ez a CPU valószínűleg. Csak kiindulva a jelenlegi GPU piacból ez kb lehetetlen.
Nekem egy RX460-am van, nemrég vettem egy 3. generációs Fujitsu brand gépet i5-3470-el, mert az előző alaplapja megadta magát és nem érte volna meg ahhoz venni alaplapot, gondolkodtam új gépen, de egyszerűen úgysem tudnék normális videokártyát szerezni 1-2 éven belül, 30 ezerért ez a gép ajándék volt. GTA 5-től a Horizon 5-ig jól fut minden, nyilván erősebb kompromisszumokkal, de egy régebbi videokártyához bőven elég az i7-3770, ott előbb lesz GPU limit, mint CPU limit.
Böngészésre stb. még évekre elég lesz, ma is bőven jó erre a célra, ha van benne legalább 8 GB RAM és SSD, tény, hogy egy videokártya sokat dobhat rajta. Egy ilyen belépő videokártyához bőven elég ez a CPU.
#8 Köszi szépen. Az újabb Assassin játékokat feladtam vele, Cyberpunkot meg se próbálom, majd ha jól le lesz árazva és patchelve talán, de Warzoneban teljesen jól elvoltam vele, jobban élveztem mint eddig bármilyen hasonló multis játékot.
Shadow of the Tomb Raiderben sem a legjobb de rengeteg más játékban mint pl Doom Eternal, Resident Evil 8, Biomutant nem panaszkodtam. Az újabb open world játékok térdre tudják kényszeríteni de azért messze van attól hogy valaki csak officera meg netezésre használják. Jövő év elején viszont én is nyugdíjba viszem a lassan 10 éves öreget.
mert nincs igazi összehasonlítási alapod, azért nem érzed warzone-ban a különbséget
Ryzen 1400-ról váltottam 3 éve 2600-ra, és váltás után vettem észre pl. a warzone-ban a különbséget
ha megnyitsz egy rivatunert, és megnézed a frame time-ot, látod, hogy olyan, mint a 200 pulzussal rendelkező EKG-ja
Nem az fps számít, hanem a frame time a legfontosabb... egy 12 magos procinál a warzone simán fut mint a vaj, a frame time teljesen egyenes
egy 4/8-as procinál meg laggol mint az állat, az 1400-al szopás warzoneozni, hidd el, főleg miután tudod, mit kell nézni
és a ryzen 1400 veri a régi intel i7 procikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!