Egy i7 3770 hány évig lehet elég még, hogy élvezetesen lehessen böngészni a gépen, hogy ne akadozzon, és ne legyen idegölő használni?
#1 hülye :D
3-4 évig még jó eséllyel jól lesz internetezni, office-ra. Bár már kb. most is az a kategória.
addigra elterjednek a sok magos procik mainstream eszközökön és tutira bejön valami technológia, ami internetezésnél már kevés lesz
esetleg most is kipróbálhatod, hogy a 4K videót hogy játsza le az a proci youtube-on
2#
4K videót nem cpu val akarsz dekódolni hanem grafikus gyorsítóval vagy GPU vagy dedikált hardveres dekódoló. Ezek lehetnek integrált gpu ám is.
3-4 évig még jó eséllyel jól lesz internetezni, office-ra. Bár már kb. most is az a kategória.
Meg a nagy francokat... Ha van mellette egy jó videókártyád, SSD, 32 giga ram akkor ezzel még simán játszható a mai játékok kb 90% ha nem 144 FPS vagy több a cél.
sok szerencsét a cod warzone-ban vagy a cyberpunkban vagy a battlefield2044-el, akár a legújabb assassins creedel :D
#7 display porton jó esélyel igen
nem tudom milyen hdmi csatlakozó lehet rajta, az nem biztos hogy bírja a 4k/60hz-ez
videót le tudnál játszani 4k ban, játékoz már biztosan gyenge a gpu
"#4 Nekem egy r9 270x-em van. Bírná a 4k-t ezzel kombóval szerinted?"
Ha Mpeg4,H.264,WMV9 akkor igen, minden további nélkül. Ha h265,AV1 akkor azért dolgozna vele, de szerintem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!