Tech2.hu Laci szerintetek igazán szakértő?
10/
Szponzorok.Te melyik dimenzióban élsz?
12/
Akkor nem jó helyen jársz mert ez a Tech2 a Tek2 egy ajtóval arrébb van,de lehet az is,hogy terepen vannak :D :D :D
Kábé 20 éve vagyok az informatika iparban és mint szakmabeli a meglátásom, ami az IT ipart és hozzáértést illeti, a jól ismert csatornák között eddig csak amatőröket láttam, nem szakértőket.
A tech csatornásoknak csak sok összehasonlítási alapja van, nagy mintából tudják megmondani, hogy melyik a jobb, melyik a rosszabb. Ennyi az előnyük.
Vannak szekértők, de csak underground szintű, kis (maximum pár 10 ezres) feliratkozószámú csatornákon. A külföldi nagyobb csatornák között is hasonló a helyzet, a legnagyobbak is eléggé amatőrök. GamerNexus-os srácnak és Der8auer-nek a csatornája van a legközelebb ahhoz, hogy hozzáértő, szakértő azok közül, akiket nézek.
Attól is függ, hol húzzuk meg a szakértelem határát. Az még nem szakértelem, hogy valaki össze tud szerelni egy számítógépet, mert ezt egy betanított munkás is meg tudja csinálni ha megmutatod neki, a Windows pedig magától feltelepíti saját magát, csak el kell indítani a telepítőt és megadni pár adatot.
A többi eszközt, telefont, biciklit, powerbankot, rúgóscsikát, anyám tyúkját pedig már eleve csak mint felhasználó próbálják ki, ami aztán vagy működik ahogy azt elvárnák, vagy nem, vagy tetszik a tesztelőnek, vagy nem.
A kérdésre azt tudom mondani, hogy nem szakértő, mint ahogy a többiek sem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!