Erről kérnék véleményt hogy ez a szett hogy állná meg a helyét a mai legkeményebb játékoknál akár? és ezekről van e véleményetek
TÁP: [link]
SSD: [link]
ALAPLAP: [link]
PROCI. [link]
RAM: [link]
proci hütő: [link]
GÉPHÁZ: [link]
Hát ezen egy játék sem fog menni, mert nincs ami képet adjon... videókártyát nem szeretnél a gépbe? :)
A procit kicsit feleslegesnek érzem játékokhoz, kicsit gyengébb is elég lenne.
így már más! :D
5900X helyett ha 5600X-et választasz akkor egy kerek 100-as spórolsz és játékokhoz bőven elég az 5600X!
az 5000-es Ryzen procik most jelentek meg, időtálló lesz!
Nekem Ryzen 7 2700 van, bőven jó még az is, nincs játék ami megizzasztaná.
Még R5 3600X-et is érdemes megvenni 2-3 évre.
2gb ssd helyett 1x1 vegyél szerintem, akármi baja lesz egynek még mindig ott a másik (ha csak nincs otthon 1 és a mellé vennéd)
5900x, ha kihasználod oké, én pl 5800x is beérném
GPU helyett én 3070 (ti) fele gondolkodnék, bár sokkal drágább
Játékra felesleges 5900X-et venni, mert a játékok 98%-a még nem tud mit kezdeni 24 szállal - elég sokáig nem is nagyon fog...
Procit bármikor vehetsz később is, csak játékra overkill az 5900X. Vegyél egy 5600X-et vagy 5800x-et, mindkettő bőven jó.
Ramból viszont legalább 3600CL16-ot vennék, egy kattitással belövöd az XMP-t és kész. Ezt még kényelmesen viszi 1:1 DRAM:IF üzemben.
Alaplapból X570-et néznék, lehetőleg az újabbakat amiken már passzív hűtése van a chipsetnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!