Sajtkuka14c kérdése:
Kérnek egy véleményt erről ha hangrendszerről ?
Figyelt kérdés
Yamaha YHT-2920 5.1 Házimozi rendszer2020. jún. 13. 15:53
1/4 anonim válasza:
Erősítőben nekem szintén Yamaha van, viszont ezeket a kishangszórós rendszereket nem szeretem. Egy nagy, fadobozos rendszerhez képes nagyon furán szól. Sony-t hallottam, és az olyan volt mintha hiányozna belőle a középső csatorna és ez miatt kicsit természetellenesen szólt.
2/4 Zzzoli válasza:
Így van ahogy az előttem szóló írja. Ehhez az erősítő höz rendes fadobozos hangfalak dukálnak.
Frontnak lehet álló vagy polc, surroundnak elég a polc. Lehet kapni szettben is, aktív subbal együtt.
Ezekkel a kis műanyag dobozok hangszórókkal, ezeknek az erősítőknek ez a megcsúfolása.
3/4 Zzzoli válasza:
Erősítőhöz, bocs nem tudom hogy sikerült külön :-)
4/4 Zzzoli válasza:
Ja és persze kell egy normális center is, hisz filmek alatt abból is nagyon sok párbeszéd előjön, nem árt ha élvezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!