Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 70-80ezèrt tényleg ipadet...

70-80ezèrt tényleg ipadet Szabad venni használtan?

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 16:17
 1/5 A kérdező kommentje:
Soha nem volt Apple termékem!
2021. nov. 20. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyiért minit vagy airt kapsz, de nem rossz tabletek. Nekem egy pro-m van, mindenre azt használom, nálam kiváltotta kb a laptop használatot.
2021. nov. 20. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hanyas ipad?
2021. nov. 20. 16:22
 4/5 A kérdező kommentje:
2019es!
2021. nov. 20. 16:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Androidról nemrégiben váltottam IOS-re.

Nem lesz semmi probléma, nekem is első Apple termék volt.

Amit érdemes leszögezni:

- Állj át Cloud szolgáltatásokra ha eddig nem tetted, nagyban megkönnyíti az életed és ez IOS-re hatványozottan igaz.(Netflix, Spotify, Apple-nek lesz képtároló szolgáltatás stb.)

- Ugyan azok az app-k megvannak ott is, szóval nem kell aggódni.

- Film és kép, egyéb fájlok másolása lassú lesz ha lighting-os készüléket vásárolsz(igazat megvallva nem tudom melyik C-s most tabok közül), de van Wifi-s fájlátvitelre is lehetőség. Amúgy ha teheted ezt is inkább felhőből érdemes.

- Vezetéknélküli eszközök sokat könnyítenek a dolgon, jack nem nagyon lesz. Bár 3 ezerért nagyon jó DAC-t biztosít az Apple szóval nem valószínű hogy hátrányt szenved az ember akár vezetékes eszközzel.

- Drágák lesznek a kiegészítők, Apple Pen pl. de nagyon jó minőségű(bár ez mindegyikről nem mondható el).

Összesítve ha nem használod extra dolgokra(amihez kell root jogosultság), vagy kevésbé használt kalóz app-okat(megoldható itt is csak körülményes)akkor nem lesz semmi hátrányod.

2021. nov. 20. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!