COOLER MASTER MWE Bronze V2 600W tápegységről mi a vélemény?
Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 10:31
1/7 anonim válasza:
Belépő kategóriás, részemről biztosan nem ajánlott.
System Power 9 nem sokkal több, sokkal inkább az.
Milyen konfigba kell?
600W nekem nem tetszik, feleslegesen nagy...
2/7 anonim válasza:
Ezen szakfórum:
listája alapján közép/alsó kategóriás.
600 W-os terhelhetőség eléggé soknak tűnik. Milyen konfigurációhoz kéne (főleg a CPU és a videokártya a lényeg, azok gyártója és típusa a meghatározó), mennyit szánnál rá?
3/7 A kérdező kommentje:
i3-10105f és egy rtx 2060
2021. nov. 20. 12:35
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
1 tápom ment tönkre eddig az egy Cooler Master 750W Gold volt, rossz példányt kilehet fogni de ettől én még kerülöm a márkát. Ajánlom a Be Quiet-et én is.
6/7 Joell válasza:
Nekem sima 80+ os 600w os cooler master tápom volt..jol mukodott...nem hagyott cserben
7/7 Joell válasza:
1 valaszolonak....igen soknak tunhet 600w..igaz...de nem baj ha van egy kis tartalék a gépben.rambol sem ,tarhelybol sem csak eppen eleget veszunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!