A Cooler Master MWE White 600w egy jó táp?
Config:
Alaplap: Asus Tuf-gaming a520m-plus
Processor: Ryzen 5 3500x
Videókártya: Asus Radeon RX 580 8GB oc
Ram: Kingston Hyperx fury 2x8 GB (talán 2666 mhz)
SSD: Kingston A400 480GB
Hdd nincs
Hogy jó-e, maximum irodaiba ahol csak iGPU van.
Igazat megvallva, végiglapoztam és nem találtam róla sok mindent, a V2-es változata ajánlott az 1-es kevésbé.
14 napig vissza tudod küldeni amúgy, én javasolnám is amíg nem késő.
Helyette, mondjuk Pure Power 11.
Olcsóbban, Hexa+ Pro, System Power 9.
Ezen szakfórum:
javaslata alapján bár tűrhető, de csak belépőszintű, a 600 W terhelhetőség meg túlzottan túlméretezett (az említett konfigurációhoz egy 450-500 W-os minőségibb tápegység is bőven elegendő lenne).
Az említett táp újonnani árának:
környékén kaphatsz egy fokkal jobbat:
vagy akár 80+ Gold hatásfok-besorolásút (hatékonyabbat):
Manapság 1 GPU-s rendszerrel lehet csak játszani.
Idővel meg egyre kevesebbet fogyasztanak a hardverek szóval nem éri meg előre nagyobb teljesítményűt venni.
Meg belépős tápból nem érdemes nagyobb teljesítményűt venni, mivel azonos elemekből épül fel mint a kisebb teljesítményű. Annyi hogy később szabályoz lesz az OCP, látszólag elég de a valóságban alkalmatlan nagy fogyasztású konfig ellátására.
Ha valakinek tényleg ilyen tervei vannak, az emagon talán még mindig kapni az 550W-os Leadex III-t, az teljesen elég és 10 évig tápegység de persze meg is kell fizetni az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!