Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért "kockás" a laptopom...

Mért "kockás" a laptopom kijelzőjének jobb felső része ?

Figyelt kérdés

[link]

Képen látható jobb felső sarokban.

Maga a laptop pár honapos csak és újonnan vettem.

Elösször driverhibára gyanakodtam viszont nvidia driver frissités után is ilyen maradt.

Erről a laptopról van szó : [link]

Másik dolog amire gyanakszok az hogy amiért a kijelző hátoldalát letisztítottam azért ilyen viszont akkor meg hogy hogy nem az egész képernyő ilyen csak a jobb felső sarok.

Ilyenkor mit lehet tenni ?

Esetleg garanciátassam ?Vigyem vissza garancia papírral ? ?

2021. nov. 16. 23:50
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ne törődj vele, jó ez így.

Ja, ha majd esetleg veszel másokat, azt ne pucolgasd.

Ha mégis, ne írkálj ide miatta.

2021. nov. 17. 00:24
 2/6 CspCsj ***** válasza:

"kijelző hátoldalát letisztítottam"

Tehát lecsuktad, és úgy törölgetted?

Ettől nem lesz baja a kijelzőnek.

Egyébként mintha hézagok lennének a kijelző képpontjai között.

[link]

Képernyőtesztnél is csak ott látszik?

[link]

[link]

Ezek egyszínű vagy speciális mintákat tartalmazó állóképek sorozatai, amiknél te veheted észre a hibákat.

Ha a képernyőnek csak bizonyos részein látszik a rács, akkor gyártási hiba lehet.

Ha a képernyőn mindenhol ugyanakkorák a hézagok/rések, akkor meg csak ilyen a kijelző.

2021. nov. 17. 05:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem látom, hogy mit kell nézni. Homályos a kép nagyon. Csak a pixelközök látszanak, de az normális. Átlagos távolságból nem észrevehető. Ha ez lenne a probléma, akkor a megoldás egyszerűen csak az, hogy nem kell 20 centiről nézni. 60-70 cm legalább.
2021. nov. 17. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha kockás akkor örüljél neki, mivel 3D-s, ha négyzetes, akkor #1-3
2021. nov. 17. 11:55
 5/6 A kérdező kommentje:

2/ : Gondoltam hogy nem azért mert le takaritottam :D

Monitor teszt során azt tapasztaltam hogy a piros és kék szinnél látható de a többi szinnél nem.

Igazából annyira nem vészes jelenleg de attól függetlenül tudni akarom mi okozza a problémát mert késöbbiekben meg lehet rosszabb lessz.

Azon is gondolkoztam hogy esetleg azért ilyen mert cipelem minden hova, viszont azt meg azért nem értem mert Logic laptop táskába berakva és úgy az mellett laptopra kitalált háti táskában hurcolom óvatosan szóval 2-ős védelem mellet elég fura hogy így is károsodik a laptop.....

2021. nov. 17. 18:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem garanciába küld vissza
2021. nov. 18. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!