Memóriacsere után az idő elállítódott, ez normális?
Figyelt kérdés
Egy ASUS laptopban cseréltünk memóriát a minap és a Windows 11 órája teljesen más időt mutatott, mint kellett volna neki.
Beállítottuk az időt és azóta rendben van.
Aggódnom kellene, vagy ez normális?
2021. nov. 16. 12:00
1/8 Pelenkásfiú válasza:
Cseréld ki az alaplapi elemet!
De aggódnod semmiképp nem kell. :D
2/8 A kérdező kommentje:
Vadonatúj laptopról van szó. Nem hiszem, hogy cserére szorulna az elem. :)
2021. nov. 16. 12:05
3/8 Pelenkásfiú válasza:
Bocs, az elkerülte a figyelmemet, hogy laptop.
Kivehető akkumulátoros vagy beépített?
4/8 anonim válasza:
"Beállítottuk az időt és azóta rendben van."
Én már azt latolgatnám hogy a jobb vagy a bal kezemen vágjam-e fel az ereket... :P
5/8 anonim válasza:
Normális, a memóriacsere miatt megresetelte magát a bios, mert nem azt a hardvert látta amit eddig. Vagy lehúztál róla minden áramforrást (jól tetted!), emiatt is visszaáll.
6/8 Morzsi007 válasza:
Az elem azért van, ha minden erőforrás megszűnik, akkor is megmaradjanak a Bios beállítások.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam, hogy mivel az eredeti ramok ki lettek szedve, így ez okozta a problémát. Köszönöm azoknak a választ, akik nem gúnyos megjegyzéseket tettek, vagy a felsőbbrendűségüket próbálták bizonyítani. :)
2021. nov. 16. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!