A mai nap vettem észre,hogy nem a vidikari ventillátora pörög fel, hanem a tápegység ventije.Ez mitől lehet?
A probléma az hogy amikor felpörög (elég zajosan) kb 5 másodpercre, akkor a játékok mindegyike hatalmas fps droppokat produkál, pl.: 60-ról 15-re.
Ez tart kb 3-4 másodpercig, és elég kiakasztó, főleg COD Warzone közben amikor ilyenkor nyirnak ki.
Próbáltam több féle beállításokkal, Low-High , teljesen mindegy mert akkor is pörög időjárástól függetlenül. Mindegy neki hogy 20 fok vagy 40 fok van bent. Eddig azt hittem a VGA megy tönkre. Csak amikor másik kártyával próbáltam ki akkor jöttem rá hogy nem a VGA ventije pörög fel, viszont ilyenkor a kártya is vissza hül pár másodpercre 50 fokról, 45-re.
Egy M-Tech 500-as tápegységről van szó.
Akkor meg is van a hiba valószínű oka.
Vegyünk neked egy használható tápegységet?
Nagyon szépen meg köszönném.Máris küldöm a számlaszámom, ahová az adományokat várom.
Komolyra fordítva a szót, létezik akkor olyan hogy a tápegység ennyire hatással lehet más hardverre, illetve programokra?
Létezhet. Az a tápegység márka a "Veszélyes tápok listáján" van.
Gondolom ez azóta sem változott sokat.
Szóval, ahogy az árát nézem..., szerintem biztos, hogy most sem játékra szánt géphez való. És az az 500w sem biztos, hogy elég.
Chieftek is hulladék kategória.
Írd meg, hogy milyen géped van, és mennyit szánnál az új tápegységre.
Fx 8350
Gtx 660 TI
16GB ram
Max 10.000.ft. valami minőségi 500w tápot, mondjuk akkor egy enermaxot vennék.
huhh, hát igen... ez már nem egy olyan gép, amire szívesen költ még az ember.
10 ezerért nincs minőségi. 17-20 ezerért indulnak az első ajánlhatók újonnan. Ez alatt...? használtat esetleg.
hardverapróról próbálj beszerezni egy tier C szintűt legalább:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!