Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » USB elosztónak csak az erre...

USB elosztónak csak az erre hivatott ponton lehet adni plusz áramot vagy az egyik usb portján is?

Figyelt kérdés
Van egy usb 2.0 elosztóm amin van 4 usb port. Illetve van egy kis kerek port amin plusz áramot lehet neki adni. Nekem nincs olyan adapterem aminek ilyen dugója lenne. De viszont van olyan usb kábelem aminek mind a két vége USB A. Ezért arra gondoltam hogy ha kevés lenne az áram neki akkor egy 5V töltőcsonkal és ezzel az A-A kábellel adnék neki áramot az egyik USB porton keresztül. Sajnos Y USB kábelem az nincs. Csak azt nem tudom ez működne-e vagy okozna-e bármilyen kárt. Ezért is fordultam most hozzátok. Ti mit gondoltok erről, működne?

2021. nov. 12. 12:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Inkább szerezz be egy adaptert.
2021. nov. 12. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!