Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri ennyi pénzért ez a...

Megéri ennyi pénzért ez a fejhallgató? Illetve ez minőségi?

Figyelt kérdés

[link]

Ritkán játszok inkább szerkesztek Premier pro és animálok.

2021. nov. 11. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Arra szerintem tökéletes.
2021. nov. 11. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Ez egyáltalán nem sok egy fejhallgatóért, én kb a duplájáért vettem az enyémet, kb 5-6 évvel ezelőtt.

Én a Sennheiser-fejhallgatókra teszem le a voksom:

[link]

Amint láthatod, közel 1 millió forintért is lehet venni, az más kérdés, hogy ez csak azoknak éri meg, akik nem dolgoznak a pénzért, hanem lopják! :-) De ha elolvasod a félmillióshoz írt véleményeket, van egy pár ilyen ember...

2021. nov. 11. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Röviden nem és nem.

Felejtsük el ezeket a színes vackokat, ennyiért fejhallgatót is lehet venni.

Ha nem fontos a mikrofon:

[link]

Illetve:

[link]

Ezek könnyen hajtható darabok, használhatók integrált hangkártyáról is, és nem szólnak rosszul.

Meg ez sem rossz, bár elég törékeny/sérülékeny darab, viszont ehhez plüss párnát adnak és elég kényelmes:

[link]

Ha fontos a mikrofon:

[link]

Én szívesen ajánlom bármelyik által felsoroltat.

#2.Sennheiser-ből ennyiért maximum olyat kapsz ami dobálózni jó, azt 100 ezer alatt felejtsük el is mert szétesnek vagy nem szólnak jó. Egy HD600 már egész korrekt nyitott fejhallgató, de illik alá normális DAC+AMP szóval nyugodtan megduplázhatjuk az árát.

2021. nov. 11. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: Mint említettem nekem is Sennheiser van kb 15-20 000 Ft-os kategória, és 4-5 éve tökéletesen működik, nem esett szét, nem romlott el, stb.
2021. nov. 11. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:

#4.

Az lehet hogy nálad nem, de a HD559-k meg 599-k kb. úgy hullanak mint a legyek a műanyag váz végett, törnek mint a ropi.

Nem véletlenül intek óva mindenkit, ok. vannak amik tényleg jó szólnak, a HD599 ott van nagyon de nem tartós darab.

Csak szerintem, hanem érdemes olvasgatni több helyen, több szakfórumon és ebből lehet levonni a konklúziót.

Ez éppen olyan hogy a Shure SRH940 is közismerten szétesik, pedig most majdnem 100 ezer Ft, vannak kevésbé jól megtervezett darabok, ez a Sennheisernél hatványozottan igaz, próbáljak a vásárlókat ezzel terelni a felsőbb szegmenshez, ahol tényleg jól összerakják ők is, nem bérgyártásba adják ki...

2021. nov. 11. 23:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Sima faék egyszerű túlárazott gagyi szar, amire ráhúzták, hogy "gamer". Ha komoly fülest akarsz, akkor a sennheiser körül keresgélj. 10k környékén mindegyik ugyan annyit tud
2021. nov. 11. 23:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Kétszer találkoztam "szpiritofgémer" cuccal, mind a kettő gagyi volt. (5000 Ft-os egér és szintén 5000 Ft-os bill.)

Gyakorlatilag a 3000 Ft-os nóném bill és egér is jobb volt náluk.

2021. nov. 12. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!