A lenti termék használható lcd monitorhoz is vagy csak régi crt-hez?
#11 szerintem az abban az esetben van, ha VGA-ról kellene DP-re vagy HDMI re. Mert úgy tényleg drága.
Én erre gondoltam.
DVI-I-ről elég párszáz forintos adapter, ha VGA kábeled már van:
10/
Azt hiszem nvidia 9600gt dupla dvi-i van rajta semmi más.
13/
Na pont a gembirdes fost próbáltuk...
#12 A HDMI és a DP portok már évekkel ezelőtt is gondot okoztak mert csak digitális jelet küldenek ki ami nem tartalmaz analog jelet egyáltalán így már 10 éve is aktív átalakító kellett hozzá ami akkoriban is 10 ezer fölött ment.
Leállhatunk vitázni ezen de egyszerűen bizonyitom, a GTX1060-am DVI portja csak digitális jelet küld ki így a régi 19'-os Samsungot már nem tudtam használni második monitorként hiába volt nálam mindenféle átalakító, akkor kutattam utána és beszélgettem meg az akkori okosabb társakkal akik megerősítettek ebben hogy ezért nem működik.
Na most a HDMI és a DP port soha nem volt analog jelforrás így itt meg is beszéltük.
Jó tudni akkor hogy változott az aktív átalakító.
Minden esetre nem azt akartam bizonygatni hogy drága mulatság lesz mert azóta biztos találtak rá módot hogy olcsóbb legyen, bár emlékszek anno egy HDMI-VGA átalakító amit láttam kb olyan volt mint egy laptop töltő, a jó nagy darab téglával a kábel közepén.
De tény és való, csak tisztán analogról vagy digitalisról "nehezebb" a jelátalakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!