Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Linuxra hogyan kell telepíteni...

Linuxra hogyan kell telepíteni a wifi stick driverét?

Figyelt kérdés

Adott egy tenda U1 wifi stick általában windowson használtam windows10 és 11-esen ott a 150-es netből simán átjött a másik szobába 90-115mb/s meg 50 es feltöltés sebesség bármilyen linuxon meg max 9-10mb/s feltöltés meg kb 0,5.

Viszont ahogy elnéztem driverből itt nem úgy megy,hogy rákattintok az exére és nyomogatom a tovább telepítés gombra.Mégis,hogyan kéne telepíteni a linuxos driverét és ha telepítve is lenne esélyes,hogy simán tudná azt amit windows alatt?

2021. nov. 9. 22:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
75%

a hardvergyártók kb nulla fáradtságot vesznek a linuxhoz hogy megcsináljanak valamit..

alapvetően én nem is javaslom mindenkinek.

A gépelés nem feladat, kb 5x gyorsabb úgy dolgozni mint kattingtatni és keresgélni hogy hogyan tudnám a szines figurák között felajánlott menüpontok között meglelni azt ami közelebb vihet ahhoz, hogy megleljem azt a pontot ahonnak már meglelhető az a pont, ahol talán egy része meglesz annak amit keresek.

A linux olyan mint mi, odaszólok, asszony hozz egy pohár jeges vizet.

És hoz egy pohár jeges vizet, leteszi az asztalra és kész.

A windowsnál odafordulok a nőhöz mondom neki hogy hö.

- Mit szeretnél drágám ? Fázol, vagy tápanyag ?

- Tápanyag.

- Szilárd vagy folyékony ?

- Folyékony

- Tápanyag tartalma legyen vagy se ?

- Ne legyen.

- Víz legyen vagy light cola ?

- Viz

- Üvegből pohárból kancsóból kéred.

- Üvegből.

- Idehozzam vagy bejössz érte a konyhába.

- Hozd ide.

- Itt van drágám a pohár víz meg van hozódva, vedd tudomásul.

- Tudomásul vettem a víz meghozatalát.

- A feladat elvégezve.

Hát egy rohadt vízért ennyit kattingatni és válogatni, a fél nap elment mert egy pohár vizet akartam.

De sok embernek ettől függetlenül ez a kommunikáció nem megfelelő mmert nem barátságos.

2021. nov. 10. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!