Asztali számítógépben mikor szoktatok tápegységet cserélni?
Egyszer cseréltem, mert ventilátor-nélküli tápot raktam a gépembe.
De nem jellemző rám, hogy cserélem.
Ha már nagyon elavulna az a konfiguráció, amit használok,
akkor összeállítok egy másikat és azt meghagyom tartaléknak.
Egy új alaplapot+processzor vásárlásakor azok új házba kerülnek.
Ha az aktuális táp bírja a gépfejlesztést akkor nem cserélem le, minőségit szoktam venni amúgy
Egyébként pár hete azért cseréltem mert folyamatosan kikapcsolta a gépet, pár másodpercenként újraindult, ha rádugtam külső vincsit azonnal kikapcsolt, stb. 2 éves Cooler Master 750 Wattos Gold, ilyen márkát se veszek többet
#5 A CoolerMaster Elite nekem sem jött be. Báááár: 8 évet bírt, ugyanakkor nem volt túlhajtva. Távozott belőle a legfontosabb alkatrész... a füst. Mentségére szóljon, minden védelmi mechanizmus tökéletesen működött, a tápon kívül semmi más nem sérült a gépben.
Azóta egy Seasonic Focus-t nyúzok.
Ja nálam is rendesen letiltotta magát és nem sérült más, de azért egy minőségi, drága tápnak többet kéne kibírnia mint 2 év.
RTX 2080 VGA-t azért simán vinnie kellett volna. Most Be Quiet-re váltottam, jónak tűnik egyelőre
10 évente
a hamarabb jövő hibákat meg másra fogom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!