Mire jó,hogy állandóan méregetik tesztelő programokkal a videokártyák teljesítményét?
3/
Tesztelni már én is teszteltem de annyira nem izgat ha viszi amit kell nekem nem kell több.Csak olyan fura cserélgetik a drága kártyákat vagy egyszerre többet is futtatnak ilyen tuning olyan tuning egymást felül licitálják.Én eddig azt hittem használatra van a kártya szerintem igazán értékelni sem tudják amit megvettek mert könnyen jön soknak.Például olvastam az egyik csávót,hogy hú a 6900XT rosszavbb pontszámot hozott mint a másik 6800XT-je na majd állít rajta mindent és akkor majd erősebb lesz.De kérdem én mit kell húzni pl egy 6900XT-n berakod a gépbe és még az rtx3090-nek is oda ver de az rtx3090 et is minek állítgatni berakod a gépbe mind kettő fullon visz mindent kivéve 4k-ban már úgy értem, ott nincs fps tenger meg vannak terhelős játékok mint pl a cyberpunk vagy RDR2
3/
Az nem gond mennyire hűvös van amelyik már ízhűtéssel tolja.
Az emberben van egy olyan tulajdonság, hogy egy általa preferált dolgot próbál a lehetőségei szerint fejleszteni, tökéletesíteni.
Autó, saját teste, ház amiben lakik, tudás, asztali gép, stb.
Nézeteltérések persze vannak, minek van értelme, hisz a fent felsoroltak közül mind működik úgy ahogy alapjában is.
8/
Én nem szoktam nézni tuning teszteket,normális teszt az más.Én berakom a gépbe és menjen meg ne cw-zen ha cw-zik max akkor alul feszeléssel próbálnám igazítani de ezen kívül semmi tuning.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!