Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A processzor állandóan 50-60...

A processzor állandóan 50-60 %-os teljesítményen mozog. Hogy lehet beállítani a pc. T hogy ez a fokozott processzor teljesítmény normál üzemmódban működjön?

Figyelt kérdés
Ez egy pár hetes probléma hogy a processzor 50-60% os teljesítményen dolgozik.Az avast vírusirtóra gyanakodtam eltávolítottam de nem változott semmi.Próbálom a pc-n lévő fájlokat átvizsgálni és esetleg eltávolítani de ez sem segít.Ha valaki tudna segíteni megköszönném,mert idegesítő ez a felfokozott processzor működés.
2014. márc. 11. 14:42
 1/3 Lajos54 ***** válasza:

Valami a háttérben használja az erőforrásokat. A Feladatkezelőben a Folyamatoknál meg tudod nézni, hogy mi az.

Ha esetleg ott nem látható semmi, akkor előfordulhat valamilyen vírus, malwer, spywer program, ami egy kicsit "alattomosan", rejtve dolgozik.

Két dolgot tehetsz: átnézeted "mély-vizsgálattal" a gépedet valami jobb víruskergetővel és kémprogram keresővel, vagy végrehajtasz egy rendszer-visszaállítást olyan korábbi időpontra, amikor még jól működött a gép.

Utóbbi esetben az azóta a dátum óta telepített programok "eltűnnek" a gépedről.

2014. márc. 11. 14:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a feladatkezelő folyamatoknál megtaláltam a Windows Média Pláyer programot,ami 40-50%-os an kergette a processzort.A jobb egérgombbal folyamat struktura kattintással eltávolítottam a programot,a gép rendben van!
2014. márc. 11. 19:51
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a feladatkezelőben a folyamatoknál megtaláltam, hogy a vindows média player hajtja a processzort kb. 40-os tempóban.Próbáltam a jobb egérgomb feladatstruktura leállításával leállítani, az sikerül is de egy idő után újból és újból megjelenik.

Hogyan oldjam meg a problémát?

2014. márc. 12. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!