Mi lehet a gond? (többi lent)
Felraktam a gépemre a Win Xp Pro-t amiben 3.2 ghz-es Pentium 4 ment .... kivettem a pentium 4-et és kicseréltem egy persze azonos socketű 2.4 Ghz-es Celeron-ra .... villámgyorsan és szépen feláll de amint felált a proci beáll 100%-ra és nonstop pörög (üresben) ... ami gyanús hogy nagyon vacak hűtéssel max terhelés mellett is "csak" 42 C-re megy fel ... BIOS-ban pihenéskor 30 C :D
Szóval mi lehet a baki ? :)
Felraktad a proci driverét is???
Nem csak az alaplapnak, sok esetben a procinak is van drivere, amivel pl. tudja kezelni a 2 magot, optimalizálja, energiatakarékos módba tud váltani, stb. Ha ezek nincsenek rajta, akkor egy magot vagy nagyon rosszul használja az XP. Ha pedig egy teljesen más driver van rajta, okozhat efféle hibákat.
Közönöm a választ .. de tényleg ... de ember gondolkozzál már!
Leírtam a kérdésben hogy milyen prociról van szó tudhatnád de még ha nem is tudod utánanézhetnél hogy ezenkek az őskövületkenek az idejében még nem volt kétmagos processzor ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!