Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Discordon szeretnék videóhívás...

Discordon szeretnék videóhívásban beszélgetni ismerőssel, de míg ő engem tökéletesen lát, én őt nem. Saját magát ő is látja, de nekem csak a töltőképernyő jön be. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Mindketten Alcor AWC720 webkamrát használunk, nekem windows 7-em van, neki 10-e. (Csak év végén lesz új gépem új windowssal.)

Eléggé hozzá nem értő vagyok, szóval legyetek kiméletesek :)

2021. nov. 8. 19:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Örök hâla érte :)
2021. nov. 12. 07:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Dögöljek meg, már 3 órája bújom a Discordot de semmi.

Ami gondolni tudok, hogy esetleg a tömörítési mód változott és azt sokáig tart neki betölteni, vagy még az jutott eszembe, hogy sok háttéralkalmazás futhat ami összesítve elég CPU igényes legyen ahhoz, hogy a CPU nem töltse be a kapott adatot Discordról.

Ha csak belegondolok, hogy az i5 3470S annó amikor megvettem a 4. generáció felemelkedésénél iszonyat tempót diktált, az elmúlt 1-2 évben egy YT videó betöltésén is gondolkodott kicsit.

Lehet hasonló a helyzet mert hiába 1 évvel fiatalabb megjelenésű az a CPU a technika fejlődik iszonyat tempóval a saját életünk megbonyolításáért.

Mondjuk a Discord asztali alkalmazását már nem használom, de abban esetleg keress a beállítások között egy olyan funkciót, hogy "hardveres gyorsítás" és az legyen bekapcsolva, akkor elvileg a videókártyára is rátesz egy kis terhet (már ha van dedikált VGA a gépben, de IGP-vel is működnie kell) akkor hátha betölti a képet.

2021. nov. 12. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!