Discordon szeretnék videóhívásban beszélgetni ismerőssel, de míg ő engem tökéletesen lát, én őt nem. Saját magát ő is látja, de nekem csak a töltőképernyő jön be. Mi lehet a gond?
Mindketten Alcor AWC720 webkamrát használunk, nekem windows 7-em van, neki 10-e. (Csak év végén lesz új gépem új windowssal.)
Eléggé hozzá nem értő vagyok, szóval legyetek kiméletesek :)
Net sebesség?
Jelenlegi gép konfig?
Windows 7-nél is működik elvileg az hogy megnyitod a fájlkezelőt --> jobb katt a sajátgépre --> tulajdonságok.
Itt kiírja azt hogy milyen CPU van benne, mennyi RAM, a netet meg vagy tudod hány Mb-es vagy csinálsz egy tesztet speedtest.net oldalon és a kapott eredményt írd le.
AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor 3.60 GHz
16 GB memória
64 bites Windows
A net:
Ping ms
6
Download Mbps
496.05
Upload Mbps
22.16
Ezeket tudtam kinyerni belőle, mint információt, remélem használható.
Na várjunk, akkor most kinél nincs kép?
Totál elvesztem pedig megint végigolvastam a kérdést is.
Elnézést, ha nem fogalmaztam egyértelműen. A Kérdező az, aki mindenhol látszik (saját magát is látja és őt is látja a másik fél). Öcsém (a kérdésben ismerősöm, nem éreztem fontosnak a pontos viszonyokat ismeretni) az, akinek windows 10-es gépe van a fenti paraméterekkel, és magát teljesen jól látja a discordon, én őt nem.
Az én gépem (ha ez fontos):
Intel(R) Pentium(R) CPU G2020 @ 2.90 GHz 2.90
8,00 GB memória (7,88 használható)
64 bites Windows
A net:
Ping ms
12
Download Mbps
82.91
Upload Mbps
22.50
Tehát a 7-es válaszban szereplő windows 10-es gépen lévő webkamera otthonról úgy mutatja, hogy minden teljesen jó, de én otthonról nem látom őt, csak betöltő képernyőt. Én mindkettőnknél jól látszódom.
Sziasztok, bocsi hogy nem álltam elő ötlettel de még nem volt időm ránézni a témára rendesen.
Most is épp öltözök melóban, de ma kora délután végzünk, akkor rákukkantok a discordra hátha abban rejlik a turpisság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!