USB-RS232 kábellel régi APC smartups széria Win10-es géppel összeköthető? Magától is működik majd valami leállító automatizmus, vagy külön telepíteni kell gyártó programot hozzá?
Igen,ezt ismerem, van is egy, csak nem windowsos géppel van így összekötve.
Driver egyébként itt van elvileg:
Amit tudni szerettem volna, hogy a szünetmenteshez kell-e driver, vagy ahhoz nem kell majd?
A szünetmenteshez semmilyen adatkapcsolat nem szükséges a PC és a készülék között. Anélkül is működik!
A driver csak arra kell, hogy az UPS tudjon veled kommunikálni. Mi a töltöttségi szint? Milyen az akkumulátor állapota? Mi az aktuális terhelés wattban? És az aktuális terhelés figyelembe véve, mennyi időd van az adatok mentésére mielőtt lemerül a UPS? stb..
Tehát ha nincs működő driver akkor sem ér tragédia. Egyébként az APC -re jellemző, hogy sokáig támogatja a termékeit, de az is lehet hogy akár egy Windows 7 korabeli szoftver is működni fog vele (ha nincs újabb).
P.O.C - igen tudom, hogy nem kell kapcsolat.
Az APC szünetmentes 1-2 hétre lenne rárakva egy gépre, ami folyamatosan üzemel és amin most egy másik fajta szünetmentes van, de azt kéne ideiglenesen helyettesíteni, ezért kérdés, hogy kell-e szoftver hozzá, mert emlékeim szerint a PowerChute vagy mi.. ami az apc-hez van, az kóddal aktiválandó stb, plusz ugye, akkor fel kéne rakni átmenetileg, vagy ugye kockáztatás.
Szünetmentes bármiféle adat kábel nélkül is menni fog.
Ez max arra szokták használni, hogy ha áram szünet van,
akkor menteni - hibrernálni tudja a gépet.
Ha pedig vissza tér az áram akkor újra indítani.
(ezzel mondjuk Win8 -tól nagyon sok gondom volt, mert jogosultsági problémákba futott folyton)
#4: Nem hinném, hogy fizető szoftvert mellékelnek termékhez. A termék adatlapján kéne megnézni. Nekem már homályosak az emlékeim, még az XP -s korszakban volt egy APC Back UPS -em, ahhoz mellékelt szoftver nem kért semmilyen sorozat számot.
Lehet hogy a fizetős program csak vállalati ügyfeleknek kell exre szolgáltatások miatt, biztos hogy kell lenni igyenes változatnak ami működik a UPS -edel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!