Ennek az AMD konfignak mi felel meg az Intel oldalán?
Elgondolkodtam rajta, hogy platformot váltok, de vagy tizenöt éve nem volt Intelem, nem ismerem sem az alaplapokat, sem a chipsetteket sem magukat a processzorokat. Mi az ami ennek az AMD-nek az Inteles túloldala, ugyanilyen minőségben, gyorsaságban? Köszi!
- Ryzen 9 5900X
- Asus Rog Crosshair Dark Hero VIII
Van, csak nem Magyarországon :D
Az alzán talán van processzor is és alaplap is, de nem vagyok benne biztos, azt olvastam a ph-n hogy nagykerekhez elhanyagolható mennyíségű érkezett az országba ( ahogy talán DDR5 sincs).
De za volt a kérdés, hogy mi tudja ugyanezt a teljesítményt, na pont ez tudja csak Magyaroroszágon egyelőre szűköd a kínálat :D
Olyan van ami játékokban ugyanígy teljesít viszont olyan desktop processzora nincs az intelnek ami munkában,többszálú folyamatokban hozná azt amit az 5900x/5950x.
Játékoknál az LGA1200-as i9-10900X és talán az i7-11700K ami ugyanez a szint. Munka esetén az LGA2066-os az i9-10920X/10940X és 10980XE lenne ilyen - csillagászati áron, bár áruk és az extrák miatt ezek inkább már a Threadripperek ellen mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!