Szerintetek normális, hogy ilyen sokáig fut fel a Win 10 egy ilyen konfignál? (Többi lent)
Tehát az alábbi konfiggal a Win10 PC bekapcsolásától számítva 1p:17mp alatt jut el az asztalra és onnantól még további 1p:17mp míg megjelenik minden ikon és használható lesz a gép. Ez összesen több, mint 2 és fél perc bekapcsoló gomb megnyomásától számítva, ami szerintem annak ellenére, hogy nem SSD-t használok is sok idő.
Konfig:
i5 6600
Asus B150M
GTX 970
8Gb DDR4 2133Mhz
1Tb 7200Rpm HDD
Tervezek majd karácsonyra egy SSD beszerzését, de addig is mit tehetnék, hogy gyorsabban fusson fel?
Próbáltam már:
-Rendszerindítás időt átírni 30mp-ről 10mp-re.
-Minden programot letiltottam a Feladat kezelő->Indítás fülben
-Eset smart securityben kikapcsolni a rendszer indításnál ellenőrzést
Köszi a válaszokat! :)
ssd kell, ennyi.
A felállás a szoftverektől függ hogy mik indulnak el, de kérdés azok mennyire szükségesek?
Ennyél gyengébb kiépítésű gépem 1 percen belül talpon van mindenestől.
Ott valami nagynagy gáz van.
És nem a 30-10 sec, mert annak ehhez semmi köze
A HDSentinel mit mond a diszkre?
Kipróbálta úrainítánál 1p:06mp alatt felfutott, majd kikapcsoltam és újra vissza 49mp.
Úgytűnik csak akkor csinálja, ha egy ideig-óráig nem használom. :/
Ötletek?
A vírusírtó miatt van. Mivel kapcsolódni akar a netre és amíg nem áll fel a Windows,addig nem engedi betölteni az asztalt.
Töröld le és jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!