Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A lóvésok akik azt mutogatják...

A lóvésok akik azt mutogatják a prohardveren,hogy milyen drága kártyát vettek a gépükbe és tuningolják,cserélgetik őket vagy egyszerre többet is vesznek csak benchmark eredményekre veszik a kártyákat meg villogni vagy használják is?

Figyelt kérdés

2021. nov. 5. 19:43
1 2
 11/16 anonim válasza:
Utolso, nekem is osztotta egyszer egy kis senkihazi, ha meg egyszer az utamba kerulne nem koszonne meg!
2021. nov. 7. 14:53
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 miért, mit csinálnál vele?
2021. nov. 7. 14:59
 13/16 anonim válasza:
Osztanam rendesen! V
2021. nov. 7. 15:05
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Akkor jobb, ha meghúzza magát!
2021. nov. 7. 15:08
 15/16 anonim válasza:

A Prohardverre, Mobilarénára, Logoutra, ITcaféra és lapcsalád többi tagjára a középosztálybeli és kevés felsőosztálybeli emberek járnak. Ezért vannak a csoportokban csúcskategóriás termékekkel flexelők és ezért nem lehet velük normálisan semmiről beszélni, mert képtelenek felfogni, hogy az átlag nem az ő szintjükön van.

Én elég hamar meguntam az állandó bestbuy meg sweetspot mániájukat. Hiába ajánlja nekem sweetspotnak a 25 ezer Ft-os zseblámpát, ha nem tudom megfizetni és pazarlóan drágának is tartom. Ha ezt válaszoltam el lettem zavarva, meg járkáljak sötétben, ez volt a válasz. Autógumiból ha nem azt vettem ami szerintük árértékben jó akkor le lettem gyalogosgyilkosozva, mert az fél méterrel később áll meg és akkora távon pont megölöm. Ilyen baromságokkal fárasztanak, ha látják valakin nincs annyi pénze, mint ami ott elvárt. Nem értékelik azt, hogy új gumit veszel ami idehaza nem valami divat, hanem leszól. A legjobb benne az mikor olyan írja akinek szintén nem valami kiemelkedő autója van, csak kihasználja a flémet amit a tehetősebbek indítanak. Irigység is marha jó, én szerencsésen hozzájutottam jóval olcsóbban egy frankó állapotú autóhoz és kiutáltak érte. Háziállatos témában végig a 400 ezres csúcstenyésztők állatait majmolták, ha te csak egy bronzkoszorús tenyésztőtől vetted 200-ért az papíros szaporító meg ilyen dumákkal jöttek, pont ez megy itt a gyakorin is. Az ITcafé meg egy az egyben mint valami laposföld hívő szekta úgy ontják a kommentelők magukból az összeesküvés elméleteket. Sorolhatnám még bőven. Bírtam vagy fél évig aztán töröltem a fenébe a fiókomat.

2022. aug. 31. 02:00
 16/16 A kérdező kommentje:

15/

Mondjuk ez ismerős múltkor egeret akartam venni kérdeztem felsoroltam egy kettőt nem volt jó egyik sem csak min 15EFt mittom én milyen márka. Mondt,hogy nekem volt egy geniusom 4 évig amiben jó kapcsolók meg érzékelő volt csak olcsóbban mint egy drága egérben. Azt mondták genius egy szar nem is jegyzik de mondom 4 évig működött jaj biztos szerencsém volt,aztán kiderült nem romlott el szóval mégse olyan szar 🙂

2022. aug. 31. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!