7200-as fordulatszámú winchesterek hangosabbak mint a 4800-asok, vagy nincs összefüggés a kettő közt?
Figyelt kérdés
belső 3,5-es változatok2021. nov. 5. 17:35
11/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, közben megnéztem hogy ez az ősrégi 250 gigás rendszervinyóm is 7200-as pedig biztos voltam benne hogy rosszabb értékű, nem mai darab. így már nem félek újba belevágni, talán pont amúgy is a vinyó hallatszik ki a legkevésbé a gépből. (az intel procim gyári hűtője hangoskodik legjobban, 9 éve megy gyári pasztázással
2021. nov. 5. 18:16
12/17 elistvan válasza:
Ha jól szigetel a ház szerintem a vinyó hangja csak akkor hallatszik ki, ho valamiért a ház oldala felveszi tőle a működés közbeni rezonanciát. lehet amúgy ilyen csillapító betétekeet is venni sztechboltban.
13/17 A kérdező kommentje:
nincs túl éles hallásom, mégis mindig meghallom mikor néha az adattárolós másikat beindítja és felpörög
2021. nov. 6. 12:24
14/17 elistvan válasza:
Az asztalon van a gépház avagy a földön (vagy erre kialakított tartón) az asztal alatt?
15/17 A kérdező kommentje:
egy számítógépasztal alsó részén, valamennyire zártabb hely
2021. nov. 6. 17:46
16/17 elistvan válasza:
Akkor elviekben nem kéne hallanod.
17/17 anonim válasza:
Én ezért adtam fel végleg a HDD-kkel. Pokoli zajosak. Régen maga az írás-olvasás hangja volt zavaró, ma már ez inkább sima "dorombolás". Amit 12-es is írt, inkább a rezonancia az, amit hallasz. Ez szerintem ház függő. Jómagam még az HDD olvasófejének fel-le parkolását is hallatom éjszaka, meg ahogy felpörög. Hiába volt SSD-n a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!