Miert masolja lassan a fajlokat usb re a gepem?
Figyelt kérdés
Viszonylag jo geprol van szo, 4 magos proci, 12 mb ram, windows 10. Viszont rengeteg idobe telik ha fajlokat masol. Van egy 15 eves gepem is amin meg xp fut, csoda hogy meg mukodik, azon 10x olyan gyorsan lehet fajlokat masolni. Miert?2021. nov. 2. 15:57
1/7 anonim válasza:
Az USB 3.0 10x gyorsabb mint a 2.0, a 3.1 pedig 20x.
2/7 anonim válasza:
Én is pár napja jöttem rá, hogy a gépházam front panelje csak USB 2.0-ra képes a külső HDD-m pedig 3.0-ra, csodálkoztam is hogy miért másolja ilyen lassan a filmeket és utána jöttem rá, hogy 2.0-ás a gép front panelje, azóta közvetlen alaplapra dugom a külső HDD-t mert egyedül az tudja a 3.0-át. Lehet te is így jártál.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszi kiprobaltam 3.0 n, tenyleg sokkal gyorsabb
2021. nov. 2. 16:21
5/7 anonim válasza:
A kérdező 12 GB RAM-ot akart szerintem írni, csak benézte, ha abból az időből származik, amikor 12 MB RAM soknak számított.
7/7 A kérdező kommentje:
Giga bocsi
2021. nov. 2. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!