Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért másolja ilyen lassan a...

Miért másolja ilyen lassan a fájlokat a külső HDD-re a gépem?

Figyelt kérdés
Hihetetlenül lassan 500-550 kb/sec-al másolja jó esetben, de van, hogy 400, vagy akár 300 körülire leesik. Nem tudom miért van, már próbálok mindent folyamatot bezárni, de nem gyorsul. .mkv-s filmeket szoktam másolni, 2,5 gb kb. 1-1,5 óra is lehet. Szerintem ez abnormális. Egyébként nem lassú a gép. Néha szoktam az mp4-re is másolni, de ott még talán lassabb. Köszi az ötleteket.
2016. dec. 31. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fájl töredezettség, lassú USB1.0-ás kapcsolat, döglődő HDD-k...
2016. dec. 31. 13:08
 2/7 A kérdező kommentje:
futassak le egy töredezettségmentesítést?
2016. dec. 31. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Az csak az egyik ok, fent említett hibalehetőségek mindkét HDD-nél fennállhatnak, ahonnan másolsz és ahova másolsz.
2016. dec. 31. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Milyen kimenetre van kötve a külső merevlemez? USB 1, 2, 3? Jó lenne tudni a pontos alaplap nevet is.

Töredezettség mentesítés, de lehet törött a kábel (külső vagy belső vinyóé), esetleg valamelyik adja meg magát (elkopott az olvasófej pl), elég sok oka lehet.

HD Sentinel-lel tudsz nézni egy állapotot, azzal érdemes lenne felmérni.

2016. dec. 31. 14:04
 5/7 A kérdező kommentje:
A lapotopról gyorsan, úgy 20mb/s-al másolja ugyanarra a HDD-re a fájlokat.
2017. jan. 2. 12:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Csináltam már két másik meghajtón töredezettségmentesítést, azon is akartam, ahol csinálom, de valamiérét mindig sz*rakszik néhány nemrég letöltött filmnél a program és (ez is) nagyon hosszadalmas.
2017. jan. 2. 12:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Tehát azon a meghajtón, ahonnan másolok.
2017. jan. 2. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!