Miért nem látja a Windows 10 telepítő a gépben az SSD-ket?
"az én Windows 10emet akarom felrakni rá"
Ez egy barkácsolt telepítő?
Töröltél dolgokat belőle, hogy kevesebb helyet foglaljon?
Vagy a hivatalos weboldalról töltötted a telepítési adathordozót?
Valami legacy sata vagy legacy bios mode be van kapcsolva, kapcsold ki őket és tegyél rá egy Win 10 Pro-s telepítőt uefi-ként megírva.
Ha meg úgy sem akarja, akkor meg fordítva az egész, legacy bios mode-ot bekapcsolni és a telepítőt bios-ként megírni. Valamelyik csak jó lesz..
Ebben a videóban van a megoldás a problémára. Épp a héten jártam ugyan így egy hasonló lenovo laptoppal. Kövesd a videóban látottakat, töltsd le az alatta levő linkről a drivert, telepítsd és látni fogod az ssd-t.
..eddig! 👍😅
11800h RTX3070 imádom ezt a gépet 🙏
Na skacok, NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK! 😘👍🙏 A Windows települ!! 😃
Nagyon jó hogy vagytok! Khöszönöm🙏
De nagyon faszán elpiszkaltam mindent szinte a BIOSban.. 😅😅 vagyis bocsi UEFI-ben..(de nekem mindig BIOS marad 😂) de visszaállítom semmi gond 👍
De egyébként nem ismeri a Windows 10 telepítő már a 11th gépeket?
Azért kell Driver hozzá már mint a régi szép időkben? 😅😅
Csak csendben jegyzem meg, hogyha nem kapcsolgatod be előtte (feleslegesen) az IRST-t a biosban, akkor nemis merült volna fel ez a kérdés.
Amúgy meg már XP óta közismert hogy pár meghajtódrivert már a telepítéskor be lehet tallózni, ha nem látod azt ami kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!