1TB SSD notebookomban érdemes partícionálni? Illetve mi értelme van? Hogyan érdemes logikusan?
Nincs benne más tárhely, csak az 1TB SSD.
Érdemes leválasztanom kb 100GB-ot a windowsnak és 1-2 programnak, majd a maradékon tárolnám a rengeteg képem/videóm?
Illetve a windows mellé menjen minden induló programom? (Qtorrent is?)
És a játékok, ritkán használt programok, kép, videó, stb. az menjen a nagyobbikra mind?
(Idáig azt sem tudtam, hogy létezik particionálás, de néztem pár videót, és tudom hogyan kell már, viszont nem értek hozzá, hogyan kellene logikusan szétosztanom, és mi az értelme)
Én nálam régebben 3 fele volt osztva az 1 TB-os HDD: rendszer, programok (csomó játékkal) és adatok.
Mindenféleképpen legalább két felé osztanám, főleg ha fontos adatok vannak rajta. Nagyobb játékokra még szánnék egy partíciót, programokat én rendszerpartícióra rakom (ha valaminek kell a telepítője később, akkor külső HDD-n nekem megvan, és az alap regedit miatt lehetnek is hibák, akkor már inkább újrarakom amit kell). Másodikra/harmadikra meg mehetnek az egyéb adatok, de mindenképpen legalább egy külső HDD-re pluszban és/vagy felhőben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!