Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erre a gépre melyik windows...

Erre a gépre melyik windows az ideális?

Figyelt kérdés
Játszni szoktam ( cs-go, gta és ehez hasonló nem mai játékokkal) fő szempont hogy gyors legyen. Gép: első generációs i3 ( i3 550) 8gb ddr3 ram 250gb ssd (sata3 ssd) r7 250x kártya. Nem mai de amire nekem kell arra teljesen jó.

2021. okt. 29. 12:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

beágyazott rendszereken, speciális linux fut, amit tesztelni is csak realtime oprendszerrel lehet tesztelni(egy tesztelő cég által átalakított redhat), ami mondjuk +-10 us eltéréssel garantálja, hogy akkor adja ki a jelet amikor kell, és a reakciót is hasonló pontossággal kell mérni. Itt még a grafikus felületet sem nagyon indítják, hogy ne vegye el az erőforrást."

És akkor az átlag felhasználó is rakjon fel valami szutyok linuxot? Mert azon lehet realtime tesztelni?

2021. okt. 30. 11:25
 32/35 anonim ***** válasza:

“ És akkor az átlag felhasználó is rakjon fel valami szutyok linuxot? ”

Hol olvastad ezt? A kérdezőnek sem ajánlottam, mivel eleve windowst kérdezett. Azt meg ne tiltsa meg már senki, hogy megemlítsem, ha már szóbaterültek az öreg gépek.

Egyébként attól nem szutyok, hogy meghaladta a képességeidet. :)

2021. okt. 30. 11:47
 33/35 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam, átlag használatra nem jobb mint a windows.

Szerintem azért szutyok mert 100 féle distro van.

Nincs olyan hogy "a linux"

2021. okt. 30. 12:09
 34/35 anonim ***** válasza:

33 ebben teljesen igazad van.

Bár, hogy jobb, kinek mi. A windows kényelmesebb. És ha az ember gyorsan akar látványos dolgokat csinálni, akkor pl. VS meg C#.

Cserébe sokba kerül, mint a ms sql server is.

Mindegyiknek megvan a célközönsége.

2021. okt. 30. 12:35
 35/35 anonim ***** válasza:
Figyu kérdező, ha rossz a Windows 10 nálad, a 8.1-et vagy a 7-et melegszivvel tudom ajánlani.
2021. okt. 30. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!