Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Erre a gépre melyik windows...

Erre a gépre melyik windows az ideális?

Figyelt kérdés
Játszni szoktam ( cs-go, gta és ehez hasonló nem mai játékokkal) fő szempont hogy gyors legyen. Gép: első generációs i3 ( i3 550) 8gb ddr3 ram 250gb ssd (sata3 ssd) r7 250x kártya. Nem mai de amire nekem kell arra teljesen jó.

2021. okt. 29. 12:52
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Én úgy szoktam, hogy mindig letöltöm 7napra a Windows updatet a gépházban, és egy éjszaka ezután a 7 nap után (vagy 7napot rákok rá még) ismét keresek vele frissítéseket. Fontosak a frissítések, hiszen ennyi erővel win7et is használhatnál.
2021. okt. 30. 03:51
 22/35 anonim ***** válasza:
W10 a C2D procikon is szépen hasít egy SSD-vel. Mehet bátran erre a gépre is.
2021. okt. 30. 06:01
 23/35 anonim ***** válasza:

windowsban minden update után máshol találhatók meg a beállítások"

Nem, ugyanott van.

2021. okt. 30. 07:42
 24/35 anonim ***** válasza:

“ Nem, ugyanott van.”

Persze, a fogaskerék-gomb.

A többi dolog meg nem. Különben nem szentségelnének a kollégák (informatikusok) minden nagyobb update után, amikor egyrészt elvesztek a személyes beállítások, újra be kell állítani a 2 képernyőt, és nem találják a korábbi helyén pl. SMB 1.0 támogatást.

2021. okt. 30. 08:07
 25/35 anonim ***** válasza:

Azok nem informatikusok hanem kóklerek.

Mi az a fene nagy munka amit csak linux konzolból lehet megcsinálni? Papír nyomtatás?

2021. okt. 30. 08:18
 26/35 A kérdező kommentje:
Ami feltünt az hogy a memória használata win7 alatt 1,3 gb volt de most win 10 alatt 1,8 vagy 2gb ssd pedig mindig jár.
2021. okt. 30. 08:51
 27/35 A kérdező kommentje:

"kézbesítés optamilázás" név alatt ugyanúgy tölti tovább.

Pro-ban, a gpedit.msc-ben tudod úgy leállítani, hogy semmit se csináljon". Ezt hol lehet tíltani?

2021. okt. 30. 08:53
 28/35 anonim ***** válasza:
2021. okt. 30. 09:14
 29/35 anonim ***** válasza:

“Azok nem informatikusok hanem kóklerek.”

Bem csípem őket, de ilyen hozzáállással te lehetsz a kókler. Nyilván az legnagyobb német cégnél csak kóklerek dolgoznak. Ja, nem. De neked is lenne hely, mert el tudnak a kóklerek is vegyülni.

“Mi az a fene nagy munka amit csak linux konzolból lehet megcsinálni? Papír nyomtatás?”

Ööö.... Ne a te szinteden gondolkodj.

Pl. beágyazott rendszereken, speciális linux fut, amit tesztelni is csak realtime oprendszerrel lehet tesztelni(egy tesztelő cég által átalakított redhat), ami mondjuk +-10 us eltéréssel garantálja, hogy akkor adja ki a jelet amikor kell, és a reakciót is hasonló pontossággal kell mérni. Itt még a grafikus felületet sem nagyon indítják, hogy ne vegye el az erőforrást.

2021. okt. 30. 10:18
 30/35 A kérdező kommentje:
Ne vitatkozzatok már. Kinek mi a "jó" nekem a windows, de van rajtam kívűl nem tudom hány ember aki a linux-ot kedveli és semmi probléma nincs ebben. Nem vagyunk egyformák, de nem is baj!
2021. okt. 30. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!