Mi a véleményetek az alábbi laptopról? Megéri?
Főleg tanulásra használnám, de azért játszanék is rajta. Az egyetlen, amivel szoktam az a World of Warcraft. Szóval ennek függvényében megérné megvenni? Jó ez a videókártya ahhoz?
Tudom, h a laptop nem játékra való, de koliba nem fogok PC-t venni.
Előre is köszi a válaszokat!
ez tényleg csak tanuláshoz lesz jó.
de ez HOLT KOMOLY!
wow csak akkor fog menni rajta STABILAN, ha veszel hozzá egy hűtőpadot. Ne sajnáld rá a pénzt, mert a géped fog hamarabb kinyiffanni. a GPU passzív hűtésű, és hamar tönkremegy, ha nem kap alulról levegőt, így ágyban NE használd.
Ajánlom a cooler master alumíniumrácsos darabjait. Az enyémet is hatékonyan hűti.
Ez mi ez a márka?
Én tuti nem venném meg. Szerintem egy laptop elég drága dolog ahhoz, hogy az ember jó minőségűt vegyen.
Bár lehet, hogy én vagyok elfogult, nálam csakis hp és dell jöhet szóba, mert sorra látom, ahogy az évfolyamtársaim szuper, olcsó, noname laptopjai fél éven belül, vagy a garanciális időt épp túllépve halnak be..
A Packard Bell tényleg nem rossz, de ennyiért erősebb notebook is lehet venni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!