Mi a véleményetek erről a laptopról? Megéri ilyet venni?
Figyelt kérdés
Fujitsu Amilo Li37102010. jan. 16. 21:49
1/9 anonim válasza:
Most mit lehet erre mondani?
Ha laptop kell, és az kell amit ez nyújt, akkor megéri. Nyilván. Ha meg nem, akkor nem.
2/9 anonim válasza:
A Fujitsu a legrosszabb márka. Ilyet biztos nem vennék meg.
3/9 anonim válasza:
Nekem 5 évig volt FS laptopom, nem melegedett, nem lassult, az akksi is bírta szóval mocsok jó vas volt. Esetleg belinkelnéd a statisztikát ami alapján kijelentetted hogy a legrosszabb?
4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: :))
Ennek örülök :)
Egyszercsak megláttam valahol a Fujitsu-ról képet, és rögtön megtetszett :) Valszeg ilyet fogok venni. :) Am. szerintem elég márkás laptop...
2010. jan. 17. 12:17
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Minden márkáról van kálváriás írás, semmi sem 100%-os, nekem az FS ügyfélszolgálatával és magával a géppel sem volt soha semmi bajom. A linkeken nincsen statisztika ami azt mondaná hogy ez a legrosszabb termék, szóval ennyi.
7/9 anonim válasza:
Ez a rengeteg negatív vélemény nem elég?
8/9 anonim válasza:
És miről nincsen rengeteg negatív vélemény? Felőlem játszhatunk olyat is hogy mondasz egy másik márkát és én is keresek ahhoz ennyi linket. Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!