Fujitsu Celsius W420 D3162-C1 alaplap nem indul el videókártyával. Érdemes megjavítani?
Figyelt kérdés
Eddig tökéletesen működött,majd 1-2 napig márcsak akkor jött be a kép,mikor bár a bejelentkező jelszavat kérte (linuxban és windowsban is) majd egyszer csak gondolt egyet és ha benne van bármelyik pci-e slotban a videkártya, nem indul el.Illetve úgy indul el,hogy a ventilátorok alacsonyabb fordulaton forognak,kép nincs majd fél percenként sipol egyet,majd a 3. sipolás után leáll. A videókártyák másik gépben üzemelnek. Most csak alaplapiról tudom használni. Szerintetek mi történhetett vele?2021. okt. 26. 06:48
1/3 Közveszélyes Kontár válasza:
valoszinu tap miatt halhatott meg vga, lehet lap is serult es persze tap is)
bar nem irtad milyen vga...
meg hogy mennyi ideig is volt tokeletes
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! A VGA működik másik gépben, és ebben a gépben másik vga sem működik, de másik ugyanilyen táppal is próbáltuk,ami másik gépben szintén működik
A VGA egyébként: MSI Medion MS-V230 GeForce GT 530 1GB GDDR3 PCI-E
2021. okt. 30. 21:40
3/3 A kérdező kommentje:
Megoldódott. Kivettem az alaplapból az elemet, ősszezártam az elem érintkezőit,hogy tutira lereseteljen, tettem bele új elemet,és azóta hibátlanúl működik.
2021. nov. 13. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!