Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy ki altab után az...

Miért fagy ki altab után az egész gép?

Figyelt kérdés

Adott egy fura probléma ami a következő: Nem rég vásároltam hardveraprón megbízható személytől egy videókártyát. A lényeg hogy mostanában azt csinálja az egész számítógép, hogy pl.: Gta V-ből kialtaboltam és egyszerűen kifagyott az egész gép egy ilyen fura képet adott ki és ezután már csak a gép reset segített. Az előző tulaja a kártyának javasolta hogy minimum 750 W-os táppal használjam az új kártyát, de nekem csak 600 W-os van. Lehet, hogy nem ez a probléma de inkább leírom, mert ez az apró részlet is számíthat.

Hardver: Zotac 1080 Ti 11 GB, Proci: I5-9600k, Ram: HyperX 2x8 GB 3200mhz.

Fingom nincs mi lehet a probléma...

Ha minden igaz a videókártyának nemkéne haldokolnia, mivel az előző tulajnál semmi baja nem volt...

Ha esetleg kihagytam valami fontos dolgot, ami nagyban segíthet a probléma megoldásában, írjatok, én pedig visszaírok.

Itt a kép: [link]

2021. okt. 25. 17:33
 1/3 Pelenkásfiú ***** válasza:
100%

"pl.: Gta V-ből kialtaboltam"

Itt a "pl."-t úgy kell érteni, hogy több játék esetén is előfordul?

Feltelepítetted a legfrissebb driverét a videokártyának?

Az előzőt uninstalláltad előtte?

2021. okt. 25. 17:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, a pl-t úgy értem, hogy több játéknál is előfordult már, de ezek ilyen "bivaly" játékok, amikhez kell elég jó hardver. Mondjuk előfordult a league of legends töltőképernyő közbe is. Amugy csak játéknál csinálja. Mert ma egésznap ment a gép, és semmi nem történt. Nem volt se kifagyás semmi...

Friss driver van.

Előző driver pedig nem volt, mert kb 1-2 hónapja raktam ujra és azóta a legfrissebb van fent csak.

2021. okt. 25. 22:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Most vettem észre hogy nem a legfrissebb volt fent. Felrakom a legújabbat. De ha van bármi amit tanácsolsz, szívesen elfogadom.
2021. okt. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!