Sok különbség van a 60 és a 120 FPS között ? Adott egy PS5 A tvm 60hz így csak 60 fps T képes megjeleníteni Megérné beruházni egy monitorra amivel képes lennék 1080p 120fpseb játszani Kb csak Warzone zok
Figyelt kérdés
A legfőbb kérdés hogy sok különbség e van a 60-120 FPS közt ?
Illetve a válaszidő sokat számít ?
Mégegyszer írom legfőképpen csak Warzone zok
2021. okt. 25. 08:54
1/4 anonim válasza:
Ezt embere válogatja.
Csípőből azt mondtam volna, hogy 50Hz-et pl látok akkor, ha ráncigálok valami tárgyat vagy az ujjaim a szemem előtt neonfényben, de a 120Hz már bőven túl van azon a határon amit érzékelünk.
A cikk szerint nem így van.
2/4 anonim válasza:
Nézz be egy üzletbe ahol vannak kiállítva okostelók lehetőleg újabbak. Nézz meg 120hz es kijelzőset kicsit tekergess a beállításokban vagy valami weboldalon majd állítsd be 60hz re. Szerintem elég szembetűnő a különbség
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon eltérőek a vélemények nehéz a választás.
Jó lenne kipróbálni .
Média martktba már voltam néztem a monitorokat.
De az a baj hogy valami alap demo ment mindegyiken ,rossz minőségben.
2021. okt. 25. 11:11
4/4 anonim válasza:
Na persze azok a demók sokszor 30 FPS esek. Ezért is mondtam az okostelókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!