Van grafikai megjelenítés különbség mondjuk egy 2009 dx 11 es kártya és egy 2012 -es között úgy értve hogy a beállításaik egyeznek játékban?
Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 13:13
1/8 anonim válasza:
ez kb olyan kérdés mint van különbség egy 2009 -es autó és egy 2012 -es között!?
Gyártó, típus... !?
2/8 anonim válasza:
mondjál konkrét kártyákat, különben nincs mit összehasonlítani.A beállítások elsősorban a játéktól függnek, minden kártyán ugyanaz
3/8 A kérdező kommentje:
gtx 480 - hd 7850
2014. jan. 10. 14:32
4/8 A kérdező kommentje:
de én konkrétan a megjelenítésre gondoltam pl open gl 3.2 van csak a gtx 480 ban
2014. jan. 10. 15:18
5/8 anonim válasza:
nem sok értelme van a kérdésnek.
Igen, lehetnek különbbségek, de ez elég sok mindentől függ.
A két kártya képességei, a telepített szoftverek, pl. DX verzió, a játék beállításai, és kompatibilitásai közt, egyébb hardver teljesítménye pl. CPU... is befolyásolja.
De ha csak a két kártyát tekintjük és minden más ugyan az, akkor is lehetnek eltérések.
6/8 A kérdező kommentje:
nem teljesítménybeli különbségre gondoltam csupán arra hogy hogy az 5 évvel ezelőtt megcsinált dx 11 -es kártya egy azonos játéknál ugyan azon a grafikán produkál e más képminőséget . legyen akkor pl egy bf4 egy gtx 480 -on hige grafikán és hd 7850 en is az fps mellékes mert most nem az érdekel . a hd 7850 pl szebben adja le a képet mint a régebbi gtx 480?
2014. jan. 10. 17:01
7/8 anonim válasza:
igen, mivel olyanokat tud, olyan funkciókat támogat, amit a régi még nem, így azonos beállítások mellet, produkálhat szebb képet.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ, mert megfigyeltem crysis 3 nál amikor nézek videot hogy szebb a grafika az újabb vga-n ugyan azon beállításon .
2014. jan. 10. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!