Egy 6700xt-t érdemes lenne lecserélni egy rtx3070Ti-re?
beallitas es jatek fuggvenyeben foleg a jovoben (es foleg mert FHD tol nagyobb felbontasrol is szo van) a 12GB is epphogy eleg vagy betelhet
mikor egy gepet es gpu t nagyon terhelo jateknal a vram betelik ott jatszhatatlanna is valhat
igy lejebb kell venned felbontast beallitasokat
modern is es jo kari is a 6700 igy igazabol minek lecserelni? Foleg ha kis vram tartaleka is van masikhoz kepest?
igazsag ilyen helyzetben mint maskor is az hogy kovetkezo generiaciokat kell megvarnod es majd ott valtanod valamire
lehet egesz gyenge karikra is nyomnak pl 16GB vramot is
viszont neked nem feltetlen jo ha magas fps t is akarsz akkor eros gpu is kell majd, ami bizony jo sokba fog kerulni...
gyartasi, valsagi helyzetek ismereteben eveket is jelent
de egy felso csucskategorias karival hogy ne lehetne kibirni par evet?
2/
Őszintén meg mondom nem vagyok fps b...zi ha úgy el fut high beállításokkal,hogy nekem tetszik a játék és sima még ha csak mondjuk 70fps is van nekem az már tökéletes,én eddig egy 24" 1080p 60Hz monitoron játszottam azon még nem volt semmilyen sync támogatás se ha úgy fut ezen is a játék mint azzal én már elégedett leszek.Most ha úgy nézzük nem felesleges a fejlesztés monitorban mert tudok belőle profitálni 27"-on még jobb filmeket nézni meg több dolog elfér az asztalon egyszerre meg több mindent látok pl képszerkesztésnél is jobb egy hátrány,hogy apróbbak a betűk bár azt lehet áll€í6tani csak nem minden programban de majd megszokom.Ha pl veszek megint egy 1080p monitort 24"-ban de 144Hz-val nem sokkal lettem volna előrébb.
2/
Hát sajna a 6700XT nem felső csúcs kategóriás kártya de driver téren hátha még hoznak ki belőle valamit.Szóval azt akartad mondani nem érdemes cserélgetni?
5/
Igen azóta már elgondolkodtam,hogy cserélgethetnék de csak pénz kidobás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!