Hogyan overclockoljam gepemet megjobban?
Figyelt kérdés
van egy asrcok am2 2.21 ghz felvittem 2.8ghzre , de nem stabil mindig visszaugrik magatol , es altalaba vizi a felontasomat is (legalacsonyabbra rakja)
mit tegyek hogy megjobban felvigyem ?
2010. szept. 2. 21:15
1/7 bp1985 válasza:
azért nem stabil, mert nem bírja, a procid. Nem véletlenül van kitalálva egy gyári mhz. De ha szét akarod vágni, huzogasd csak.
2/7 A kérdező kommentje:
nem azt kerdeztem miert nem stabil..
2010. szept. 3. 00:59
3/7 anonim válasza:
Ha már ezt sem bírja, akkor hova akarod még erőltetni?
Inkább vegyél vissza - és a stílusodból is!
4/7 anonim válasza:
már hogy a francba lenne stabil, amikor nem egész számú többszöröst választasz szorzónak?
szerinted nyanvadt alkatrészek hogy tudják tört számmal szorozni a frekvenciáikat hatékonyan egy ilyen noname gagyi alaplapban, és te még el is várod, hogy gyorsabb legyen a géped!
azt teheted, hogy az alaplapot kivágod a kukába, és veszel drágábban egy márkásat.
még ilyet! kínai alkatrészeket felhúzni, hát ez lol XD
5/7 anonim válasza:
azér vegyél már visszább magadból, az első válaszoló azt írta le hogy miért fogod elabszni a géed de ha nem érdekel. hajráááá!
6/7 lambo96 válasza:
Utolsó előtti az asrock az asus leányvállalata nem szar kínai.nekem is asrock van.A kérdezőnek :Mekkora barom vagy!!!
7/7 bp1985 válasza:
Az oké, hogy leányvállalata, de a hulladéknak szánt asus-ból lesz az asrock. És igen, kínai cég az asrock.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!