Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi történt a gépemmel?

Mi történt a gépemmel?

Figyelt kérdés
Tegnap a gépemet a tápnál kapcsoltam ki, mert nem volt időm "normálisan" kikapcsolni. Ma reggel viszont nem akarja betölteni a win-t se, sőt a bios menüben nem érzékeli hogy van benne ram. Mindent kipróbáltam, de semmi sem segített.
2021. okt. 23. 08:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az vajon segít ha visszaállítom a legutóbbi mentési pontra?
2021. okt. 23. 09:43
 12/16 anonim ***** válasza:
36%

Talán, egy próbát megér, lehet a "hirtelen kikapcsolás" nem tett jót neki, ha most bejön a Win lehet valamelyik rendszerfájl vagy nem tudom mi sérült meg.

Ha hálózattal tudsz csökkentett módot indítani és parancssort kérni akkor az alábbit is próbáld meg beírni:

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Ezután már nem emlékszem kell -e újraindítás vagy rögtön jöhet a :

sfc /scannow

2021. okt. 23. 10:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Hálózat nélkül is menne?
2021. okt. 23. 10:09
 14/16 anonim ***** válasza:
46%

A szabálytalan kikapcsolás eredménye adatvesztéssel járt, ami miatt nem tud betölteni a rendszer.

Nem volt időd normálisan kikapcsolni?

Kb. ugyanannyi idő egy ALT+F4 majd ENTER, mint amennyi idő alatt hátranyúlsz a táphoz, hogy lekapcsold.

Most megtanulhattad, hogy miért is kell szabályosan leállítani a rendszert.

2021. okt. 23. 10:14
 15/16 A kérdező kommentje:
És szted ez válasz a kérdésemre?
2021. okt. 23. 10:34
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

Hálózat nélkül attól tartok nem menne ez amit írtam, hacsak lokálisan valahogy nem tudja szedni az adatokat de tartok tőle hogy nem tudja, remélem hálózatot sikerül indítanod és ezeket a parancsokat.

Esetleg Windows telepítő lemezről beboot-olva parancssort kérve is indíthatod ezeket a parancsokat, de hogy akkor hálózat miképp lesz azt nem tudom. :(

Ha tudsz angolul, akkor "repair Windows 10 from installation media", "Windows 10 boot problem repair" vagy hasonló találatok hátha segítenének.

2021. okt. 23. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!