2 hálókártya egyszerre működhet egy gépben?
Figyelt kérdés
Ha az alaplapi integrált mellé beteszek egy PCIe-eset, akkor mindkettőt tudom egyszerre használni? Azért szeretnék bele rakni egyet, hogy egy másik géppel össze tudjam kötni a gépemet. (A másik gépet nem köthetem rá a router-re.)2021. okt. 23. 06:58
11/13 anonim válasza:
Szerintem rossz helyen próbálkozol. Hálózati labort keress egyetemen belül, ne számítógéptermet. Ott kedved szerint kábelezhetsz.
12/13 anonim válasza:
9: +1
Egyszerűen.csak össze kell dugni őket.
13/13 A kérdező kommentje:
Labor sajnos nincs. Főleg nekem, mert egy másik karról járok át (és nem igazán jó a 2 kar közötti együttműködés). Már annak is örülök, ha nem dobnak ki a gépteremből :D
Viszont akkor az egyetemi hálózatra kötött gépbe kell raknom egy második hálókártyát. Csak így tudom összekötni a projekt géppel, mivel a kapcsolat közben folyamatos internetelérésre is szükségem van. Szóval nem húzhatom ki a hálózatból hogy összekössem a másik géppel.
Akkor sima LAN kábel is jó lesz hozzá? Ilyesmi hálókártyát terveztem használni: [link] Ez ha minden igaz tud "Auto-Negotiation"-t. Ez az jelenti, hogy Auto MDI-X-es?
2021. okt. 23. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!