2 hálókártya egyszerre működhet egy gépben?
Köszönöm a válaszokat.
Azért nem lehet a router-hez csatlakoztatni, mert afölött nincs uralmam. Azt sem tudom, hogy fizikailag hol van, és csak megadott gépeket lehet rákötni. Próbáltam már a fix gép helyett egy saját laptopot használni. Nem volt rajta internetelérés, letiltotta a hálózat. Majd 5 perc múlva megjelent egy rendszergazda és elmondta hogy másik gép hálózatra csatlakoztatása nem lehetséges.
Ja, hogy ez egy védett vállati hálózat.
Ez esetben, ha ennyire szigorúan figyelnek a biztonságra, arról is tudni fog a rendszergazda, ha az egyik gépüket összekapcsolod egy "kivülállóval" - és ezzel egyszersmind az állásodat is kockáztathatod, még akkor is, ha épp nincs semmi hátsó szándékod, csak mondjuk játszani vagy facebookozni szeretnél...
Nem vállalati, hanem egyetemi. Egy sima számítógépteremről van szó, van benne vagy 30 gép. Egy olyan feladatom van most, amiben muszáj lenne valahogy kommunikáltatni 2 gépet egymással. Az a baj, hogy már annyira újak, hogy se párhuzamos port, se semmi nincs rajtuk.
Kérdeztem a rendszergazdát, azt mondta hogy nem tud ebben segíteni. Ha tudom, akkor kössem össze őket, csak ehhez ne az egyetemi hálózatot használjam. Nem is feltétlen kellene nekem LAN kapcsolat, csak az a fontos hogy nagy adatátviteli sebesség legyen a kettő gép között. Legalább 100 MB/sec.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!