RX570 4GB illesztőprogramja letöltése közben, folyamatosan azt írja ki, hogy "Az illesztőprogram telepítése közben hibát észleltünk." Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval amint olvasshattátok, egy Radeon RX570 4GB-om van. Nemrég lett berakva a gépembe, és akárhányszor próbálltam az illesztőprogramot telepíteni, folyamatosan hibát észlel. Hiába töltöttem le a hivatalos Amd oldalról az összes programot, mindegyiknél ugyan azt írta ki. A régi illesztő programokat is letöröltem (nem én csináltam manuálisasn, hanem a gép csinálta szóval lehet itt a probléma, de nem tudom, hogy kellene manuálisan, ezért ha tudtok segíteni, megköszönöm). Ha tudtok valamilyen tanácsot, tippet, vagy segítséget adni, megköszönöm.
Gép konfiguráció:
Proci: AMD Ryzen 3 3200G
Alaplap:ASUS Prime B450M-A
GPU: Sapphire RX570 4GB
Táp:Cooler Master MWE230 500W
A válaszokat előre is köszönöm!:D
2021. okt. 21. 16:04
1/1 anonim válasza:
Próbáld meg a régi drivereket display driver uninstallerrel (ddu) törölni, csökkentett módban, hátha valami töredék még ottmaradt neki, ami zavarja a telepítést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!