Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől kapcsol ki a számítógépem?

Mitől kapcsol ki a számítógépem?

Figyelt kérdés
Hello! a gépem pl amikor játszok vagy zenét töltök fel rá stb az alaplap ad ki valami hangot majd leáll a gép.De ha be van kapcsolva nem terhelem túl ugymond akkor nem kapcsol ki.Ja és ha leveszem a gép oldalát akkor se. Lehet hogy egy ventinlátor csere kéne? köszi a válaszokat.
2008. dec. 12. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószinűleg túlmelegszik, az a kikapcsolás oka.

Forog a ventillátor (a procin, esetleg videokártyán ha olyan van benne) egyáltalán? Ha nem akkor mindenképp csere.

Nincs nagy por a gépben? Ez esetben elég lehet egy alapos kitisztítás is. A lerakódó kosz nagyon legyengíti a hűtési rendszert.

2008. dec. 12. 10:56
 2/6 anonim ***** válasza:

az oldallevéletből valószínűleg túlmelegedés.

meg kellene nézni, hogy mennek-e rendesen a ventilátorok és pl. a procihűtő mennyire van tele porral. Lehet venni sűrített levegőt kis "dezodoros" flakonban, azzal kellene megküldeni az egészet.

két jó tanács:

1. legyen kéznél egy forróvizes edény, amibe bele tudod tenni a palackot, mert baromi gyorsan lehül, hozzáfagy szó szerint a kezedhez és még a nyomása is csökken.

2. szabadtéren, legalább az erkélyen csináld, mert hatalmas porfelhő lesz az eredmény.

ha ez nem segít, akkor venni kell bele még ventit, illetve a meglévőket kell kicserélni.

2008. dec. 12. 10:57
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

igazuk lehet elöttem.

de egy jó sztori ehez.

a barátnöm gépe mindig spontán leállt. a párom informatikus, és megnézte nekik, nem talált semmit ami kimondottan lehetett, arra gondolt az alaplap szar, igazábol azt tanácsolta nekik mencsenek le mindent és ha tehetik vegyenek egy új gépet. Igaz nagyon nem nézett bele, de semmi különöst nem talált.

Erre megvették az újgépet és az is leállt, amikor a barátnöm tiszta idegen hívta a párom, hogy mia baj. már tudta mi a baj. a konektor volt rossz.

2008. dec. 12. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én gépemben a videokártyán égett ki valami, és amiatt nem ment a gép, most egy ideiglenes cserekártyával megy, míg hozzák a garanciálisat. Úgy tűnik, a jó típusok sorozatában is van selejt. Én se terheltem túl. Először tápra gyanakodott a szerviz, de kiderült, hogy mégse az a hibás, hanem a videokártya.

Jobb, ha megnézeted, mert bármi meghibásodhatott benne.

2008. dec. 12. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Igaza van mindenkinek biztos vagy nem megy valamelyik hűtő vagy csak nagyon poros a gép.
2010. ápr. 5. 10:49
 6/6 anonim ***** válasza:
De én már windows 7 alatttapasztaltam olyat hogy valami meghalt és újra raktam a gépet akkor jó volt nekem akkor a windows-al volt valami a mai napig nem tom.
2010. ápr. 5. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!